Rock-Festival på Gamla med DENVER DADDY + APES FROM SPACE + TROND ØIE & THE DEPUTIES + LEFTY LOOSY RIGHTY TIGHTY

Denver-Daddy-wDENVER DADDY
Denver Daddy startet i 2005 som kvartett og ble etter en intens periode på leting etter den perfekte rockeformelen omdannet til trio. Med det velkjente rocketrioformatet og en sterk kjærlighet for skitten sjømannsrock fant gutta akkurat hva de lette etter. Resultatet er intenst, ærlig og direkte. Denver Daddy er bandet for deg som synes rocken er best når den spilles rett fram uten dikkedarier. Anført av en langlemmet frontfigur og med tre minutters låter er Denver Daddy alle streitingers våte drøm.

Det er store sjanser for at du allerede har fått med deg Denver Daddy i videoene ”In Solitude” eller ”I Have Nothing” som har rotert på norsk TV i 2007 og 2008.
Neste steg for Denver Daddy er utgivelse på samleplate i Kina i slutten av 2009.
www.myspace.com/denverdaddymusic

Apes-From-Space-wAPES FROM SPACE:
består av 3 fettere og en lang staka på sax… Suksessoppskriften på et rockeband.

Høsten 2005, da stjerner sto i zenit og månen bakfram, var settingen satt for at det beste fetterbandet øst og vest for Akerselva skulle ta form. Med Espen the Cowbell på trommer, Pål Pått på gnål og no-string bass og Tobo the Loco på gitar, var bandet i gang. Etter drøye to år, fikk bandet sitt 4. medlem. Besetningen var komplett da Jonas «Løftelem» snek seg inn med sin blanke og fine Sax.

Med en god mix av låter rockegutter (og -jenter) spiller på vorspiel, og pur spilleglede, gir Apes From Space alt for å glede folk med åpent sinn beruset av den brune væsken.
Apes From Space har nå latt all coverspilling inspirere til å lage egne låter.
www.myspace.com/apesfromspace

Trond-Øie-&-The-Deputies-wTROND ØIE & THE DEPUTIES
er et band bred erfaring fra diverse musikalske sammenhenger og har egenkomponert rock og progrock fra fingerspissene og ut.
Startet og ledet av vokalist og munnspiller Trond E. Øie med fant de sin form våren 2008 med Tor Svendberg: gitar, Geir Inge Storli: keyboards, Jon Christian Lie: bass og Frederic Rougier: trommer.

Etter måneder med øving, komponering og arrangering slapp bandet desember samme år sin første plate, EPen Dreams, og holdt sin første konsert, på Mir i Oslo, sammen med Denver Daddy.
EPen ble meget godt mottatt og var med på å gjøre at bandet ble booket til en rekke konserter i Oslo-området. Konsertene ble meget godt mottatt og har ledet til at de er mer travelt opptatt enn noensinne.

Keyboardist Geir Inge Storli forlot bandet etter inspillingen av Dreams, og ble erstattet av Per Arne Tandberg som er en tilhenger av gamle analoge lyder, og bruker en ekte minimoog fra 1970-årene som del av keyboardoppsettet. Dette gir musikken en egenart og et unikt lydbilde man ellers ikke finner i dagens musikk. Øies bruk av munnspill understreker dette. Dynamikk, lange instrumentalpartier og overraskende vendinger i musikken, gjør musikken spennende, orginal og lett gjenkjennelig.
For virkelig å kunne forstå Trond Øie & the Deputies’s verden bør man helst se dem på konsert.
www.myspace.com/trondoieband

Lefty-Loosy-Righty-Tighty-wLEFTY LOOSY RIGHTY TIGHTY
er et langt navn, men tar du deg tid til å huske, får du en velfungerende læresetning på kjøpet.
Lefty (for de innvidde) er et høflig rockeorkester som tilbyr seg å henge opp jakka di mens du er i ferd med å kaste trusa.
Paranoide tekster iscenesatt av melodiøs rock som ofte handler om flukt, forfølgelse og mangel på tilhørighet, samt et og annet politisk stikk i sida til dem som måtte fortjene det.

Bandet har holdt på i et halvt år og har valgt å rendyrke trioformatets kompromissløse nakenhetmed mottoet om at ”tre er dobbelt så mange som to”.