«Rock The Summer Party» m/ BABY HOLLYWOOD + RADIOFIRE + STEREO

BILLETTER KR.100 I DØRA FRA KL.21.00     ID: 20 ÅR!     FACEBOOK-EVENT
Baby-Hollywood-w
BABY HOLLYWOOD
er et energisk 4 piece rockeband med innslag av melodiøs pop og punk.

Det siste året har de spilt på blant annet U-hørt og John Dee i Oslo.
I vinter slapp de singelen «Against the wall» og jobber med å gi ut sin første ep til høsten.

Med sin intense tilstedeværelse på scenen og høylytte kvinnelige frontfigur tar de stor plass og drar deg lett i kragen og langt opp på veggen før du rekker å komme ned.
www.facebook.com/babyhollywoood

Radiofire-wRADIOFIRE:- Frihetsrock og surfebølger
Radiofire er det gærne Pop-Rock studentbandet som vil vinne den herlige rocken tilbake inn i øra på folk.
Albumet «Wildcard» er den første skiva fra bandet som skriver produserer og spiller egen musikk i kjærlighetens og frihetens navn.

Radiofire har greid å kapre alle de viktige supportjobbene når erfarne fjellfolk kommer til deres opprinnelse på Rokken i Volda. Så langt har de med hell tredd potensen sin nedover øra på publikummet til Black Debbath, El Cuero, Bare Egil Band og Thulsa Doom fordi de vant Bandstand i høsten 2013 og fikk supportjobben til Caliban Sessions. Med fengende rå konsertmusikk har de fått lomma full av positive tilbakemeldinger og blitt inspirert til å få fullført sin debut-skive «Wildcard».

Bandet var også aktuelle på Puls festivalen sommeren 2014, der de de varmet opp for Vidar Busk.
I tillegg spillte de på klubbdagen til øyafestivalen 2014 og kom til Norgesfinalen i GBOB ( Global battle of the bands) i januar 2015.
Med stor apetitt på liknende kjendishysteri har de nå spikka ferdig sin rider klar for turné-livet og mener arrangører må stille med frukt, sennepsolje og fred på jord…
www.facebook.com/radiofireofficial

STEREO-wSTEREO
er en power-trio bestående av barndomskameratene Eivinn Arctander (trommer/vokal), William Dahl (bass/bak.vokal) og Thomas Barlund (gitar/bak.vokal) fra Skedsmo.
Musikken er melodiøs og energisk rock med innslag av både discobeats og tunge riff og man kan lett høre inspirasjonen fra 90-tallsrock som Rage Against the Machine og Red Hot Chili Peppers,
men den har også tydelige trekk fra elektronisk pop som blør gjennom på gitaren.
De er opptatt av at musikken skal være autentisk og bruker derfor ingen sampling, keyboards eller andre rekvista – det er kun gitar, trommer, bass og vokal.
På tross av at de kun er tre, høres likevel musikken stor og mektig ut.

Tidligere har de vist at de kler noen av Norges større scener, som John Dee og Rockfeller, samt kommet seg til finalen i Emergenza to år på rad.
” Vårt fagpanel mener at Stereo leverer rock av god kvalitet og gir masse energi til publikum. Disse gutta leverer.”
– Victor Borge, bassist i TNT.

De har godt over 100 konserter tilbakelagt og har bygget seg opp til å bli et tight liveband som leverer mer enn forventet.
Med sin allsidige og publikumsvennlige musikk og et forrykende liveshow er det ingen tvil om at dette er et band som går rett hjem hos de fleste.

På diskografien har de en demo, to EPer som de lagde ut av hjemmebrente CDer, pizzaesker og spraymaling, samt deres siste digitale utgivelse ”Spark” som kom ut i juni ifjor.
I november hadde de releasekonsert for sin nyeste EP ”Time” som rommer fem nye låter og som ble spillt inn i både Urban Studios og studioet på Westerdals Oslo ACT.
www.facebook.com/STEREOtheband/info
http://urort.p3.no/#!/Artist/stereo/default.aspx