ROCKABILLY PARTY@GAMLA – ByLarm-Vorspiel m/ BULLET PROOF + DE FENDERS + RAMBLING DADDYS

,

Billetter Kr.150,- i døra fra KL.21.00                                      FACEBOOK-EVENT
Konsertstart KL.22.30 –                                                                  DJ Red Planet fra KL.21.00

ROCKABILLY PARTY@GAMLA er det nye navnet på klubb-konseptet SHAKE CITY ROCK`N`ROLL PARTY som vi begynte med på Gamla i høst, for å holde liv i Oslo´s Rockabilly-scene, etter at moder-klubben Caven måtte stenge sine dører i høst.
Vi har satt opp flere datoer med band for dette konseptet utover:
Lør 14 april + Fre 27 April (Utgår) + Lør 5 Mai + Lør 9 juni (TBA) + Fre 10 Aug (TBA)

Vi starter 2012 med et ByLarm-vorspiel, dvs. ingen av disse 3 bandene er påmeldt ByLarm 16-18 Feb, men vi vil gjerne smi i samme stekeosen og presentere de 3 tøffeste nye Rockabilly-bandene som har dukket opp i Norge de 2-3 siste årene og som først nå er klare for å vise Oslo-folket hva de har på lager.
TA GODT IMOT:

BULLET PROOF
må være tidenes yngste Rockabilly-band i Norge. De 4 gutta er nå 15-16 år gamle og har allerede holdt på i nesten 3 år allerede. Ikke helt ubemerket heller. Det er nesten litt skummelt at en så ung gjeng fra Elverum allerede har blitt nominert til div kulturstipender, fått priser og superskryt av erfarne musikere allerede. Det skal bli spennende å se hva Oslo-folket har å si.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vTS9YWL8n48[/youtube]
Rockabillys forum ute felten, RockMag meldte fra Rockaround-festivalen i Trysil i sommer: «Bullet Proof, tenåringene fra Elverum imponerer mer og mer for hver gang. Nå begynner de å få et mer spennende repertoar også, spesielt svinger det av bandets egne låter. Gi gutta to-tre år og med riktig oppbacking kommer de til å bli Norges største rock’n’roll/rockabilly-eksport siden Teencats!»
http://bullet-proof.no/

DE FENDERS
fra Fetsund, var et hobbyprosjekt våren 2010 men aktivitetsnivået slo fort ut på speedometeret og nå har morro-pila 14 konserter senere både pekt opp til Molde, ned til Porsgrunn og øst mot «Søta Bror».

Som alle band startfasen må man ty til det beste Rock´n´Roll-historien har å by på og studioet H10 Productions ble kvartettens lekeplass da 5 glansnumre skulle bli glimrende promo-skive, men det som gnager bandet mest for tiden er å brygge original-vare.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OsIl-IU1ugk&feature=related[/youtube]
Det syntes ikke deres publikum å være så opptatt av og nylig lagde 200 pers stinn brakke på hjemmebane i Lillestrøm. Justin Hell:Vokal, Justin Case: Lead-guitar, Justin Sane: Trommer og Just 4 Fun: KontraBass er tydeligvis et hardslående røft Rockabilly-lag det er lov å ha forventninger til.
www.facebook.com/pages/De-Fenders/111613472184431?sk=info

RAMBLING DADDYS
er 3 karer fra det Rockabilly-rike fylke Østfold, nærmere bestemt Moss og Sarpsborg. I rundt 2 år har de gassa på med høyenergisk Rockabilly i Norge og Sverige. Freddy Fox, gitar og vokal, har fortid i countrygrupper som The Bakersfield og Licking the Moose, Trond Næsheim, ståbass og kor, har fortid fra 90-talls metallband som Excelsius, Trommis Christopher Johansen har nylig kommet inn i bandet.

Med helter som Brian Setzer, Reverend Horton Heat, Johnny Cash, George thorgood, The hubcaps, the seatsniffers, mack stevens, hillbilly hellcats osv osv. lista kunne pågått i evigheter..- så har de nå uansett sprengt ut et røfft gitarpreget Boogie-Rockabilly-sound.
www.facebook.com/pages/RAMBLING-DADDYS/309777500239?sk=info
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sVkrDDWJqEg&feature=related[/youtube]