ROCKABILLY, PSYCHOBILLY & BURLESQUE PARTY@GAMLA m/ Bullet Proof + Naughty & Nice Burlesque + Silent Majority + DJ Red Planet i bakgårn

Billetter Kr.150 i døra fra KL.21.00                                                FACEBOOK-EVENT

ENDELIIIG, er line-up for neste Rockabilly Party@Gamla spikra!
Etter å ha snudd mange steiner i inn og utland den siste måned er det kult å igjen kunne innvitere til Rockabilly Party@Gamla før sommeren tar over og ikke minst før vår Øya-Natt utgave fre 10 august.
Da kommer den svenske power og show-trioen The Troubled Three og Rockabilly-dronning Toini Knudsen med sitt Hillbilly-band Rio Bravo i mer rocka og utvidet utgave inn i Gamlas bakgård (om oppholdsvær), men nå LØR 16 JUNI stiller Red Planet med:

BULLET PROOF –
Rockabilly-ungfolene fra Elverum…..

I øyeblikket er de Norges hotteste Rockabilly-band om en skal dømme etter medie-omtale med bl.a TV-innslag på Norge Rundt, jungle-telegraf, plate-slepp i april og ikke minst reaksjonene fra publikum forrige gang disse 15-16 år gamle gutta spillte på Gamla i februar. Da dro de 200 pers inn døra på vårt ByLarm vorspiel sammen med de andre «nye norske» Rockabilly-bandene Rambling Daddys og De Fenders og sjarmerte damene og imponerte gutta i senk.

Kvartetten har holdt det gående i 3-4 år allerede og blitt nominert til div kulturstipender, fått priser og superskryt av erfarne musikere og spådd en minst like stor karriere som deres bysbarn og helter fra 80-90-tallet – Teencats. I april ga Rockabilly-bassist Ole Evensen, fra nok et av Hedmarks store Rockabilly-band, – Built For Speed, ut Bullet Proofs debut-plate «Hot Rod Queen» på selskapet BFS Records og skrytet har igjen vært levert sjarmør-prinsene med både 4 og 5 på terningene.
rockabillyproof.blogspot.no

NAUGHTY & NICE BURLESQUE SHOW m/
Miss Moss, IDA OH-LA-LA & Frk.US-Oslo, MISS KNOCKOUT!

Fra før kjenner vi de som solide utøvere fra Midnight Burlesque Festival på Parkteatret i Oslo, hvor forestillingen The Golden Dragon forespant seg i nov 2011, samt opptredener på Oslo Rock City Jamboree.
Ida har og opptredener bak seg på Gypsy Hotel i London og Forbidden Valentines i Oslo.
Denne gang har de utviklet et nytt pikant nummer vi blir beruset bare av å tenke på.
GLED EDER!!

SILENT MAJORITY –
Old School Psychobilly fra Follo Planet…

Det er for tiden så en må klype seg i armen når en får oversikt over hvor mange aktive Rockabilly-band det er i Norge for tiden. Vi har talt nærmere 40 band med en Rockabilly-relasjon.Et av de som har holdt på lengst, men som alikevel ikke så altfor ofte gjør konserter er Psychobilly-trioen SILENT MAJORITY, som har røtter helt tilbake til 80-tallet. Da var de gruppa Spellbound og gjorde bl.a. support for psychobilly-pioneérene Meteors i jan 1985, på den legendariske pønke-klubben Renegat som lå der Oslo City ligger i dag.

Silent Majority dukket opp som et navn og med et «tidlig Meteors-lydbilde» for ca 10 år siden med EP´en «Silent But Deadly» og hadde en del konserter på bl.a. Caven, Gamla, Musikkens Dag. Sist sett var de på Psycobilly-festivalene på Cafe Fiasco for 3-4 år tilbake, men siden har det vært stille.

I det siste har de våkna til liv og spillt inn en del materiale på norsk, men vi har bedt om å få høre deres supre viltre gamle låter!!
www.silent.no/oldsite www.silent.no
www.youtube.com/watch?v=ULCKtC4ak2E

+ DJ TBA I BAKGÅRDEN OM VÆRET ER BRA!