Rockefest fra Hammerfest for TYVEN´s nye CD «Bunnen Herifra» + «Finnmarks Rockesjel» GEGGEN MAUNO

tyven1-w
De har sett mye som ligner, men ingen ting som deg. Og de gir seg ikke før de har stjålet hjertet ditt. De forteller ingen løgner,
men Navnet er Tyven!

De er fem voksne menn fra Hammerfest, og hvor enn du er i livet, er sjansen stor for at disse kara har lokalkjennskap. De har kjent kjærligheten flamme i brystet og følt kulda når den slokner.

De har vært konge og narr. De har danset nakne i parken i pur livsglede, og de har sloknet lenge etter stengetid med blodig nese, alt for høy promille og kebab nedover magen, men først og fremst har de laget et knippe låter av rent gull, og nå vil de spille for deg.

Finnmark Dagblad, Tønsbergs Blad og Bergensavisa referer både til Gyllene Tider via deLillos, Postgirobygge, Anne Grete Preus, Seigmen og DumDum Boys når Tyven skal beskrives.
De er anmeldt med gode kritikker på «Norsk på Norsk» og spilles jevnlig på radiostasjoner.
Orkesteret selv trekker på skuldrene av det hele og presiserer:
«Vi er som ingen andre. Ingen andre er som oss».

Selvsikkerheten er begrunnet. Herrene har syslet med musikk i alle år, og har nå kommet sammen for å fremføre melodiøs musikk midt mellom pop og rock, med den glede og autoritet som kommer naturlig når den første ungdom er over og man er voksen, men fortsatt like barnslig.

I 2005 ga de ut CD´en «Frekk Liten Engel». Den og deres konserter har fått gode tilbakemeldinger på konserter fra presse og publikum.

Tyven har en stor tro på musikken de lager, men selv om disse herrene ikke regjerer Norsktoppen og eller spiller for fulle hus land og strand rundt forteller kun at verden fortsatt har et stykke igjen før den er perfekt.
Det akter Tyven å rette på!!
www.tyven.net

Kontaktinfo: Tlf: 959 93 433

geggen-mauno-band-w
Geggen Mauno
,- Finnmarks rockesjel!!

«Finnmarksrockeren framfor noen» har media omtalt han som, og om et fylke kan ha sjel, så må Geggen Mauno sies å være selve legemliggjørelsen av finnmarks rockesjel. Med andre ord: Ektere finnmarksrock får du ikke tak i!

Geggen Mauno fra Hammerfest har vært en vesentlig figur i finnmarks rockmiljø i mer enn 20 år, med besnærende, jordnære tekster og livsbetraktninger, framført på norsk fra scener og plater.
Stilen er rock/country/viserock, ofte levert med rufsete garasjestemning.
Omtaler refererer gjerne til Neil Young, Springsteen og Rolling Stones eller mer nordisk til Ulf Lundell og Åge Aleksandersen.
«Nord-norges Aleksandersen» kalte telemarksavisen Varden han for.

Mauno har så langt gitt ut syv album. I 2003 kom hans «Måne over Hammerfest», som ble kåret til nordnorges femte beste album utgitt etter 2000, i en omfattende leserkåring foretatt av Nordlys/NRK i 2004. Ikke dårlig av en uavhengig garasjeviserocker.

Se opp for «Kvinner og menn», Geggen Maunos kommende cd, som utgis juni 2009. Her garanteres det for nye, folkekjære låter som fester seg i sjel og sinn.
www.myspace.com/geggenmauno

Maunos forrige utgivelse, «Ensom Ulv» (2005), fikk for øvrig god mottakelse over hele landet:

«Sjarmerende Mauno» (Tønsberg Blad)
«»Etter å ha preget det lokale musikkmiljøet siden 1977, satser Mauno med sin sjuende utgivelse på å få et fotfeste også lenger sørover. Og det bør han definitivt kunne klare, fordi dette er en CD som hever seg godt over gjennomsnittet. Maunos kvaliteter ligger i særpreget, stilen og sounden som åpenbart er utviklet over flere år.»

«Helstøpt Geggen» (Finnmark Dagblad)
«Selv ble jeg sittende med et smil om munnen stort sett gjennom hele plata. Her er låter som setter seg i øret nesten umiddelbart.»

Norsk På Norsk/Under Lupen – NRK P1:
«Måten han synger og formidler tekstene på gjør at du får en nærhet, og skjønner at dette er ektefølt. Dette er veldig bra».

Groove.no:
«Geggen minner en del om Åge Aleksandersen: samme messende inderlighet, samme fokus på det lille, selvopplevde og det store, betydningsfulle. Men det skal jaggu Geggen Mauno ha: Han nøyer seg med de små ord om de store ting. En sympatisk kvalitet. En poets kjennemerke. Åge, eat your heart out.»

Booking: Åge Eriksen, tlf 95 22 84 34