BAKGÅRDS-PARTY m/ DJ Razorback´s ROCK`N`ROLL & ROCKABILLY

,

Bakgårds-katt7

De siste helgene i Gamlas bakgård med DJ Razorback har folk fått lov til å danse barbeint på bordene til sterkt bevegelige Rock´n´Roll-rytmer. Er ikke godt å si hva som skjer med folk om sommeren, men hungeren etter å få feste i bakgård er stor når nettene er varme og det aldri blir skikkelig mørkt. Om alle i kjølvannet av den sprudlende sommerdrikke synger like vakkert med på musikk av Chuck Berry, Beach Boys, Elvis, Bobby Day, Johnny Burnette og Sonics er ikke det viktige da levenets styrke er mer enn festlig og takk og lov for det!

Gamlas bakgårdskatt DJ Razorback, også kjent som Gamlas booking-agent Steinar Kallander, har snurra skiver, med røtter i 50/60-tallets Party-Rock´n´Roll, siden han var med på å starte Rock´n´Roll-klubben Caven på slutten av 80-tallet. Med innstillingen fra favorittlåter som ”Rock This Town og ”Let´s Have A Party” har han ørten runder på platespilleren rullert.

Swingende Rock´n´Roll, Rockabilly, R&B & Doo-Wop er pensum for denne epoken som er svært populær på by´n for tiden, deriblant på Ryes på Grünerløkka hvor DJ Razorback spiller flere ganger i måneden.
Kriblende godt krydder som Twist, Shout & Mashed Potato, Garage-Rock, Surf & Soul eller røtter som Country, Blues & Bluegrass, toppet med exotica som Novelty, Ska og Mambo gir festbrusen susen for denne rompevrikkende festrusen.

MØTEPLASSEN FOR ALLE BAKGÅRDSKATTER DENNE SOMMEREN!- Ted Negroscope

- Ted Negroscope