RUMBA RUMBA m/ 2nd Class People + Inglorious Retards + Kalkvatn + Kåre K Trio + Meget Øl + Papa Siv

Billetter Kr.100,- i døra fra KL.20.00 -Konsert KL.20.30 FACEBOOK-EVENT
Rumba-Rumba-11-juni-wKL.20:30 KÅRE K TRIO
Kare-K-Trio
Kåre K trio startet som et strengt bandkonsept i 2009, der de tre respektive medlemmene rullerte mellom tre instrumenter (gitar, bass og trommer) hvor en av dem hadde rollen som hovedkomponist. De første låtene oppstod under en tvangspålagt idèmyldring en onsdag ettermiddag og ble spilt inn umiddelbart etterpå. Siden har bandet tøyd konseptet litt, utvidet med orgel, ståbass og flerstemt korsang, men fortsatt beholdt grunnkonseptet; Å lage pausemusikk, du kan ta en pause fra

Trioen har til nå opptrådd svært lite i media, men interne kilder forteller at bandet ukentlig møtes for å komponere og hurtig-innspille låter. Hvilken retning vil de tøye strikken neste gang? Kåre K ønsker ikke verdensherredømme, men kanskje å lage musikk til en reklame eller og få sin egen t-skjorte. Tommel opp til trioformatet!!
www.facebook.com/KareKTrio

KL.21.15 MEGET ØL 
Meget-Øl
Eleganse og funksjonalitet, lidenskap, kunst, tradisjon og innovasjon. Bærekraftig vekst.
Meget Øl spiller i alle rom, inkludert kjøkken og bad.
Er det noe du lurer på om polsk frijazz?
Meget Øl kan hjelpe deg.

Ni av ti foreldre har ikke hørt om Meget Øl.
Meget Øl passer på deg mens du sover.
Meget Øl dominerer New York times’ bestselgerliste for pre-ironisk kjellerrock.
Meget Øl – har du prøvd å skru den av og på igjen?Meget Øl – god countrytoneart.
Meget Øl – Og likevel beveger den seg
www.nrk.no/urort/Artist/Megetol

KL.22:20 INGLORIOUS RETARDSInglorious-RetardsInglorious retards er et drøyt sammenlagt nord-norsk pønk band drevet av alkohol, alkoholikere, fritids-problemer, sex, harry rock n’ råll og et svært frustrerende synsperspektiv på kvinnelige og mannelige kjønnsorganer.
www.facebook.com/IngloriousRetards

KL.22:45 KALKVATNKalkvatn-wKalkvatn starta som et bønk-band i 2005, under navnet SARS, men fant fort sin egen stil og skifta navn til Kalkvatn. De spillte en del visesanger, men kunne også overraske med tøffe beats eller bemerkelsesverdige fuzz-gitar-prestasjoner. I 2012 startet Kalkvatn opp igjen etter en liten pause, og en del nye instrumenter ble introdusert som blant annet Klarinetten, Fela og Banjoen. med nytt blod og et friskt syn på sine egene sanger tok de til å herje rundt i oslo sine scener.
www.facebook.com/kalkvatn

KL.23:30 PAPA SIV
Papa-Siv-1«PapaSiv er et catchy og fengende popband som leker og pirker på andre sjangre – skriver egne smakfulle populærmusikalske låter som smyger lett inn i et publikums ører, men som også setter seg med særegne melodier og tekstlige kakebiter. Med et smågodt repertoar er PapaSiv som en auditiv godtepose som bugner av all verdens godbiter! Alt fra surt til søtt!»
www.facebook.com/pages/Papa-Siv/216828428449748

KL.00:15 2nd CLASS PEOPLE
2nd-Class2nd Class People spiller alternativ rock med en psykadelisk tvist. Bandet består av 4 gutter oppvokst på Romeriket med et felles forkjerlighet for musikken. Melodiene deres varierer fra gladpopp til tung stonerrock med en lyd som bærer sterke preg av en forkjærlighet til 60 tallet. I disse dager slipper bandet sin første EP som går under navet You Belong
www.facebook.com/2ndclasspeople