20-års jubileum for Rundbrenner Records m/ THE MEN THEY COULN´T SHAVE + ROY & RYPEJEGERNE + JANE DOE + NILSENS SOUTHERN HARMONY

The-Men-They-Couldn´t-Shave-w
THE MEN THEY COULD´NT SHAVE
Sprudlende ørkenrockere fra Romerike med fire plateutgivelser på Rundbrenner, hvorav siste CD-boks ”It’s just Restlessness” mottok terningkast 6 på Rockeweb.com.
www.thementheycouldntshave.com

Nilsen's-Southern-Harmony-Foto-Ida-Blyverket-w
NILSEN´S SOUTHERN HARMONY
Amerikansk roots med Oslobaserte Bjørn Nilsen fra Jetsurfers i hovedrollen. Debutplata ”Hardcore Roadhouse Gospel” fikk terningkast 6 i Rockmag.
www.myspace.com/nilsenssouthernharmony

JANE DOE
Rocka pop fra Romerike. Terningkast 5 for debutplaten.
www.janedoeweb.com

ROY & RYPEJEGERNE:
Mannsjåvinistiske rocka punkere som gikk hver til sitt i 1993. Medlemmene spiller i dag i blant annet Blodsbrødre og The Men They Couldn’t Shave. Bandet har samlet seg igjen kun for denne anledningen og lover å spille noen av sine mest kjente kulthit som blant annet ”Ekte Rockere Har Sure Sokker” og ”Hjerne Som En Spurv”.
www.rundbrenner.com/artistdetalj.php?artistID=4


Det uavhengige plateselskapet Rundbrenner Records feirer seg selv 20 år etter første utgivelse.

Tre av dagens artister på selskapet vil opptre i tillegg til det sagnomsuste bandet Roy & Rypejegerne som oppstår igjen kun for denne anledningen.
Rundbrenner Records drives av ildsjelen Roy Botten, som etter eget utsagn tilbyr artistene sine noen av de dårligste kontraktene noensinne opp igjennom hele den globale musikkhistorien.
Plateutgivelser har det allikevel blitt mange av, og på hjemmesiden kan man se et hav av terningkast fem for de fleste platene, og også to seksere for de siste to utgitte platene på selskapet.
www.rundbrenner.com