SALONGORKESTERET + TOR ÆRLIG & STOREFRI

BILLETTER KR.100 I DØRA FRA KL.21.00
FACEBOOK-EVENT
Siden 2008 har Salongorkesteret jobbet kompromissløst for å løse opp kunstige skiller mellom sjangere, utøver og publikum og ikke minst mellom ulike låter.
All musikk er musikk. Den eies og synges av alle, den kan spilles på alle slags måter, og alle låter kan settes sammen.

Tungt bevæpnet med ukulele, mandolin, trekkspill, kontrabass, munnspill, rytmeegg, munnharpe, banjo, gitar og smørmyke stemmer har de gått løs på vår felles musikalske arv og kokt sammen en festgraut av punk, disco, rock, metal, viser, bluegrass, croonerlåter og diverse annet.

Hits fra Dead Kennedys, Kjøtt, Motörhead, Britney Spears, Napalm Death, Den Røde Armés kor, Imperiet,Kenny Logan, De Press, Ramones, Sweet og flere andre forenes til et stort naturlig fellesskap, gjerne i en og samme låt. Salongorkesteret spiller akustisk eller elektrisk alle refrengene du elsker, hater og hater at du elsker.
www.myspace.com/salongorkesteret

www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=244946886238

Britney Spears-cover LIVE på Verkstedet

TOR ÆRLIG
er og kjent som tegneserieforfatteren Tor Erling Nass.
Naas var vokalist, gitarist, komponist, tekstforfatter og primus motor i det norske rockebandet Kaptein Tordenbrak, som startet på midten av 1990-tallet og ble oppløst høsten 1999. Bandet gav ut albumet UT og singelen «Generasjon f.eks.» i 1996 og ble A-Listet på NRK P 3.

Naas var også med på en samle-CD utgitt av visegruppa Nye Skalder med sangen «Johannessens Åpenbaring», og er også i en duett med Doddo i Unge Frustrerte Menn på plata «Sosialantropologi». Under navnet Tor Ærlig jobber han sammen med sitt nye band Sofagruppen.