SANKT-HANS AFTEN BAKGÅRDS-PARTY PÅ GAMLA m/ LADY MOSCOW & DJ SATANS AFTEN

,

Billetter Kr.150/100 mot kvittering på singel-kjøp i døra fra KL.22.00 FACEBOOK-EVENT
Kveldens og nattens usikre værvarsler sier  både regn og opphold. Lady Moscow og DJ Satans Aften spiller derfor inne på Gamla, men ST. HANS FEST skal vi uansett ha og vår fabuløse bakgård vil uansett være åpen. 

DJ Satans Aften åpner derfor ballet med en sommer-herlig exotica-mix av alskens Party-Rock og drinke-musikk KL.22.00, mens LADY MOSCOW hiver seg med i manesjen rundt KL.23.30!

VELKOMMEN SKAL DERE VÆRE
Bli med Lady Moscow & DJ Satans Aften mot lysere tider!
Dette er festen alle om 10 år vil ljuge på seg å ha vært på!
Det Kongelige Balkan-Pøbel-Sirkus-Boogie Orkesteret og Sigøyner-Wanna-Be bandet LADY MOSCOW vandrer hjem til Gamla og gir deg
BORAT-BALKAN-FOLK`N`ROLL-FEST
til heksene brenner ned på årets lyseste dag,
i en av Oslo´s fineste bakgårds-oaser, sammen med
DJ SATANS AFTENs danseglade midnatts-cabaret.

Dagen før dette sommer-blotet(altså lør 23) i bakgårn, nemlig 22. juni feirer bandet sin femte bursdag med en digital utgivelse av singelen ”You,” sammen med en splitter ny musikkvideo til samme låt. Her snakker vi sommerlåt uten smak av honning, men Moscow særpreg med hoftevrikken til Elvis, hatten til Tom og sugende rytme retning dansegulvet med acht komma zwei i promille og sommer-natt radio stemning med alver på himmelen.
(Viser du kvittering i døra på å ha kjøpt denne singel som slipes i I-Tunes fre 22 juni), så slipper du inn for 100 spenn)

Med på bakgårdsfesten har vakre frk. Moscow med seg trekkspell, fele, banjo, bikkjehusbass, jungletrommer, strengeplanke og en ytterst hes, men veldig bestemt sjømanns-gast av en sanger. Sammen baker de et massesuggerende trolldoms-drama med høyspente nerver, absurd nær skrekk-film-klimaks, men hvor låt-mysteriene for det meste utøses i enda en skål og hælsparkende glede.

Bandet er i seg selv et orkester som får alt du trodde du visste om sirkus til å ligne reine dokketeateret. Her flørtes det hemningsløst med sjangere som folk, rock, jazz og tango, sigøyner-swing og skeive balkan-takter.

Ja selv floskler for de om ikke veit bedre kan skarve ca 20 % brukes hvis det gjør det lettere å nevne at bandet er uekte barn av Waits, Cave, Cohen, men kom f… ikke drassende med Gogol Bordello m.m du vil gjennom “høna og egget”-testen, men OK, litt hardkokt Dexy´s Midnight Runners-feel og Pogues-blodsukker kan nok absorberes.
For å oppsummere kan man si at en konsert med Lady Moscow leveres med selvutslettende humør og galskap.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gykYn-ZqnoI&feature=related[/youtube]

Lady Moscow har fått nye barn siden sist. Banjo-poden heter Oddbjørn Austeviks, mens storesøster er ingen mindre enn kontra punk-bassist Ragnhild Sarsten fra Böyen Beng.
Festivalsommeren oljes herved inn med et knippe hardttrampende nye låter og singelen ”You” i front som skal kulminere i en rekke EPer på vinyl og digitalt til høsten. Tjo-Hei!
www.facebook.com/ladymoscow