Sesongavslutning på MAGIC CLUB OSLO med et elitelag av skandinaviske magikere!

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150- I DØRA FRA KL.19.00         FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.150 
(inkl. Kr.20 billettavgift)
Et elitelag av skandinaviske magikere står klare til å trikse og trylle for deg og vennene dine. Sesongavslutnings-festen på Magic Club Oslo må du ikke gå glipp av!!! –Torsdag 15. juni på Gamla/Stortorvets Gjestgiveri i Grensen 1, inngang fra Møllergaten. Åpent for alle som elsker å la seg underholde av magikere. Alarmér venner og sikre dere billetter. Magic Club er nå fullt hver gang – løp og kjøp!

Magic Club Oslo er et nytt, enestående, sosialt underholdningstilbud i utelivs-Oslo.
MAGIC CLUB FACEBOOK
Et lite videoresymé fra forrige Magic Club ser du her.

MAGIC CLUB – FAST KJØREPLAN:
KL.19.00: Dørene åpnes
KL.19.30: Magic Puzzle Time
KL.20.00: Closeup Magic Session
KL.21.00: Stage Magic Show

OBS! Dette er ikke et ”internt opplegg” for tryllekunstnere, men åpent for alle! Aldersgrense 20 år – velkommen!

Magic Club organiseres og ledes av tryllekongen Davido, tidligere 2x FISM-Verdensmester i magi. WEB FACEBOOK

Kl. 20.00 presenterer Davido Closeup Magic Session med magikere som underholder dere ved bordene.

Kl. 21.00 trekkes underholdningen opp til scenen og Davido leder Stage Magic Show.

Disse toppklasse magikere fra inn- og utland kan du oppleve denne kvelden:

Kristine Hjulstad – nyutdannet lege og en av få kvinnelige magikere her i landet. Kristine gjør stor suksess også internasjonalt og er etterspurt på Magiske Festivaler over hele verden. Tidligere er hun hedret med tittelen “Årets Tryllekunstner” og mest kjent for sitt magiske teater der hun kombinerer teater, tryllekunst og klassisk musikk. Og nå: Endelig tilbake til Magic Club Oslo!

Holgar Johannesen er bosatt i Oslo, men kommer opprinnelig fra Færøyane og drar med seg sin erfaring fra utallige opptredener og omfattende turnévirksomhet på sine hjemtrakter… Nå endelig tilbake på Magic Club Oslo!

Mike Hill er en av våre nye, talentfulle ”juniortryllere” som er i ferd med å gjøre karriere på den internasjonale tryllearena. Nylig deltok han i den internasjonale ”Hans Klok Trophy”-konkurransen i Amsterdam og markerte seg sterkt. Endelig kan du oppleve en klassisk manipulasjonsakt av format på Magic Clubs scene!

Eivind Løwig er tilbake, nå bedre enn noensinne! Han er ikke ute etter å brife med sine ferdigheter, men heller å ha det hyggelig sammen med publikum. Eivind, med sin lune humor og personlighet skaper en utrolig positiv og intim fellesfølelse rundt triksene. Dette MÅ oppleves `live`. I Eivinds tilfelle er det ren fingerferdighet som skaper magien! Kom på Magic Club og opplev dette selv!!! Mellom kl. 20 og 21 er han og de andre closeup-magikerne i aksjon!

Ole Skellington: Magician + Bartender = Bargician! Ole er magikeren “alle” i utelivs-Oslo kjenner. Du så kanskje Ole trollbinde og gi Davy Wathne hakeslepp på TV2? Ole er en magisk humør- og energibunt av de sjeldne, som tryller, tryller og …tryller. Når Ole setter i gang, er det bare å gi seg over. Ole rister hele tiden nye triks ut av ermet til alles store fornøyelse. Og Oles magi skjer rett under nesa di!

Ole lurer Davy Wathne: http://www.tv2.no/v/1029836/

Tom Henning Thorsen, Opprinnelig fra Flekkefjord, nå bosatt i Tønsberg. I stil og magi-filosofi Norges svar på den engelske superstar Dynamo. Tom Henning er grenseløs i sine effekter, så her kan du bare prepare for anything! I flere runder har han sjokkert og imponert dommere og publikum i Norske Talenter. Han er videre og har seilt som en av favorittene. 15. juni kan du igjen oppleve hans sinnssyke ferdigheter. På Gamla. Enjoy!

Tom Henning i Norske Talenter:

Håkon Tranøy. Stillfaren privat, men når han er i gang med sine closeup-kunster, HØRER man tydelig hvor i lokalet hvor han er, på begeistringsrop og jubel fra de han demonstrerer sine magiske ferdigheter for. Håkon går fra bord til bord, tryller og tryller kvelden lang, og koser deg. Og det gjør tilskuerne hans også, i høyeste grad!

Jørund Fiskergård Werner. Allsidig kunstner som når han ikke tegner seriestriper dyrker sin store lidenskap: Closeup Magi. Mynter og andre små objekter forsvinner som dugg for solen og dukker opp like smooth. Det ser helst verst ut når han setter i gang, og magien skjer rett foran øynene dine. Tenker du å finne ut hvordan han får det til??? Glem det!!! Her er det bare å lene seg tilbake og nyte magien.

Rune Carlsen besøker oss på Magic Club med utrolig Closeup Magic på internasjonalt topp-nivå. Rune har de siste årene mottatt internasjonale priser for sin magi – og her kan DU oppleve dette på nært hold ved det bordet du og vennene dine sitter. Opplev Rune på neste Magic Club – torsdag 15. juni!!!

Denis Stone kommer fra Dublin, men heldigvis for oss nordmenn kastet han for noen år siden øynene på en norsk, kvinnelig student. To barn senere pendler han i sin magiske karriere mellom Oslo og Dublin til stor glede for publikum. I følge sin mor er han rangert som Irlands beste magiker, og han presenterer sine triks på en humoristisk måte du garantert vil like. Denis startet å trylle da han var 8 år, og nå.. har han lært seg enda flere kule triks… Kom på sesongavslutningen Magic Club, så får du se!

Jon Øystein Flink. Parallelt med å ha gitt ut syv utmerkede bøker, romaner, novellesamlinger og underlige samlinger med lyddikt, har Jon Øystein Flink (f. 1976 i Fredrikstad) dyrket sitt alter ego som den snåle Flinkini. Med stoisk ro tryller han med ringspill og begerspill, kortstokker, mynter og sigaretter; han gjør mystiske knivtriks og vrir store, grønne sprettballer ut av nesa si. Han har opptrådt for ambassadører i St. Petersburg, for litterater over hele Norden og for store og små i Norges land, hvor han også utmerker seg som en av flere populære tryllekunstere i Davidos Magic Club-stab. Han kommer til bordet der du sitter og vil vise dere som sitter rundt bordet noen sinnsykt bra kunster. Du kommer ikke til å skjønne bæret, men ikke bry deg om det, for det er meningen.

Vegard “Vegardo” Johansen, en av våre nye, dyktige juniortryllere som markerer sag sterk på på scene og i close-up. Han kommer til bordet der dere sitter og drar noen av sine beste kort- og closeup-triks. Magi på nært hold!

Davido er initiativtager og primus motor for Magic Club-prosjektet. Han holder fortsatt på for fullt med egne show ved siden av. Davido er eneste tryllekunstner i historien som har vunnet trylle-VM (FISM) i to forkjellige klasser. I 1982 vant han “Manipulasjon” i Lausanne og i 1985 “General Magic” i Madrid.
WEB FACEBOOK

Alle show på Magic Club innledes med Burlesque-inspirert dans fremført av medlemmer av showdansgruppen Radix!
FACEBOOK