ROCKABILLY PARTY@GAMLA (6) m/ JOHN LINDBERG TRIO (Swe) – Norsk Release Party + DJ Red Planet

,

BILLETTER KR.150 I DØRA FRA KL.21.00 – ID: 20 År! FACEBOOK-EVENT

ROCKABILLY PARTY@GAMLA startet som et månedlig event på Gamla høsten 2011, for å holde liv i Oslo´s Rockabilly-scene, etter at moder-klubben Caven stengte sine dører.
Flere datoer med band og DJ´s for dette konseptet er satt opp utover:
Lør 11 Feb + Lør 17 Mars + Lør 14 april  + Lør 9 juni (TBA) + Fre 10 Aug Øya-Natt (TBA)

JOHN LINDBERG TRIO
er tilbake på Gamla med mer Rockabilly-øs etter at de omtrent blåste sjappa i lufta i november 2011. Denne kvelden har de med seg den nye skiva «Hell Of A Ride» som nå Norges-lanseres. Skiva blir gitt ut på plateselskaps-giganten Cosmos Records her i Norge og det er nok fordi de ser den suksessen bandet har hatt de siste årene hjemme i Sverige og som i sommer resulterer i at de er med på de store Folk-Park-turneéne, som gjerne kun er forbeholdt de største bandene i klassen.

Trioen har greid kunststykke å dra Rockabilly i en ny spennende retning, men samtidig beholdt sjangerens sterke rytmer og fundament. Med sterk kontrabass blandes straight-forward Rock´n´Roll perfekt med Rockabilly´ens doble rytme og fargelegges med punk-attitude og noe melonkolsk Pop. En herlig hybrid som i Sverige selger seg godt nok til et yngre publikum i å bli det mestselgende band innen sin sjanger for tiden.
Vokalist og gitarist John Lindberg gjorde som 13-åring i ´99 sine første steg på en scene, men det var først 2006 trioen kom til verden sin debut-skive og ikke minst ble oppdaget etter en jule-turné med Pub-Rockerne The Refreshments, som er de eneste som slår i popularitet i sin Rock´n´Roll-sjanger i Sverige for tiden.

Dette har gradvis bygget seg opp og i 2011 kom deres fjerde CD. Denne og de 3 foregående har flinke folk fra Norges feteste web-sted, Rock-Mag selvsagt anmeldt her.

Sist bandet var på Gamla i nov 11 blåste de sjappa omtrent i lufta og skal pent få lov til å skru seg ned noe i volum på scenen denne gang, men fest blir det nok uansett. Dagen etter opptrådde de for 400 finnmarkinger i Vardø som gikk helt amok og hadde en av sine høydare opplevelser på Blues I Vintermørket-Festivalen.
http://johnlindberg.se/wp/

Med denne teaseren har vi ikke annet enn å igjen glede oss til 5 mai da bandet gjør sin andre Oslo-gig!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BB7FLrq6rYM&feature=youtu.be[/youtube]