SHAKE CITY ROCK`N`ROLL PARTY (1) m/ HI-WINDERS (Swe) + DJ ROCKIN ROLAN (UK)

Red Planet & Billie Bangs presenterer
SHAKE CITY ROCK`N`ROLL-PARTY (1)
BILLETTER KR.180 I DØRA FRA KL.21.00 /                                   FACEBOOK-EVENT
Billettservice.no / Posten / Narvesen / 7-Eleven fra 5 okt

Shake City var i 2004 og 2005 en ukentlig Rock´n´Roll-klubb som DJ Sheik Of Shake frontet og som holdt til på Rock Bottom, i kjelleren av Muddy Waters og som ble for mange av de som idag er aktive på Oslo´s Rockabilly-scene, deres første hang-out.

Stemningen fra den gang ønsker vi gjenopplive med ønske om at alle som finner hyperaktiv eksplosjonartet Rock´n´Roll, R&B, Swing, Rockabilly, Surf og Garage-Rock, som den beste musikken å feste til og vil finne Shake City´s arrangement interessante.
På Shake City gjelder ingen påtvungne kles eller stilkoder, så er det sagt, men det er heller ikke ulovlig å være stilig!!

I en tid hvor moderklubben Caven må innstille sine konserter, ønsker Shake City å holde flagget høyt med inntil videre å bruke Gamla som sin faste scene.
(Sjekk og neste arrangement fre 11 nov med John Lindberg Trio og DJ Jungle Jim (Swe)

På scenen i denne første Shake City-utgave står alltid like hyperaktive
THE HI-WINDERS (Swe) og på gulvet skyver DJ ROCKIN ROLAN (UK)
rastløse Rock´n´Roll-rytmer på folket!

The Hi-Winders er sannsynligvis svenskenes villeste Rock´n´Roll-band gjennom tidene og ikke minst en av garage-rockerne The Hives inspirasjons-kilder, som kom til flere år etter at Hi-Wnders satte igang med å snu opp ned på Rockabilly-scenen i 1992.

Med skandinavias Rock´n´Roll-shouter og villmanns-vokalist Janne Svensson i spissen har de vel nå spillt seg gjennom det som finnes av klubber og festivaler på Rock´n´Roll og Rockabilly-scenen, men det begynner å bli en god stund siden de var i Oslo.
Minst 10 år siden de var på Caven og enda lenger siden de gjorde en split konsert med Surfin Gorillas på for lengst nedlagte Dixie v/ Oslo City.

Janne Svenssons prosjekter har alltid vært i frontlinjen når det gjelder raffinere det obskure og primitive som 50-tallet hadde å by på og gjøre dette til noe eget, som han forlengst har fått pioneér-status for.

I 1985 startet han det første Rockabilly-bandet, Wildfire Willie & The Ramblers som gjenskapte det autentiske og primitive lydbildet mange av 50´s Rockabilly-innspillingene hadde. I 1992 gravde han frem en «ny» type Rock´n´Roll-stil, som lå godt under radaren på slutten av 50-tallet og begynnelsen av 60 da musikken var tilført enda flere villmenn og bensin og som kjennere idag kaller for Desperate Rock´n´Roll, en forløper til det som senere på 60-tallet skulle bli kallt for Garage-Rock. Bl.a. ser vi idag The Dragtones som nylig spillte på Rock & Spesialreisers Øya-Natt på Gamla, med The Hives Howlin Pelle og Luis Ferrera i spissen, henge seg på denne bølgen.

Med seg på høyre gitar-flanke finner vi Per Thorsell som og er en super surf-gitarist, men ikke minst er han Europas mest ankerkjente designer innen 50´s-platecover kunst, samt gitarist i Dragtones. Resten av dagens Hi-Winders-gjeng har kommet til etterhvert, men her finner vi og Dragtones og Barbwires gitaristen Micke Lindewall.
http://www.hi-winders.com/

Se disse Hi-Winders-klassikerne og bli overbevist om at Shake City Rock´n´Roll Party er stedet å være fre 21 okt.
Boogie Woogie Feeling
  Country Boy  I Got The Bug

Ikke minst fordi vi også har hentet inn en av Englands DJ-veteraner fra en av de mange Rock´n´Roll og Rockabilly-klubbene UK har hatt å by på siden 70-tallet.
DJ ROCKIN ROLAN har holdt fortet med sin Starfighters Rock´n´Roll Club i Norwich i en årrekke og selv vært på den scenen siden midten av 70-tallet.
Forvent mange skiver du ikke har hørt før og ikke minst fete rytmer for deg som vil danse å bevege deg på gølvet.