«SHARE THE MOMENT – THE SOUND OSLO»; Music Oslo/Musikkbyen Oslo & Gamla presenterer miljøet – GRÜNERLØKKA ALTERNATIVES og bandene: GREAT GODS OF POWER + MAGHREB FUNK + TOPPER & CADBURY

,

I anledning Eurovision Song Contest og at det kommer 10.000 tilreisende, inkludert 3000 europeiske journalister, lages det folkefest i Oslo som fokuserer på Oslo som musikkby.
Slagord: “Share the Moment – the Sound of Oslo”

“Share the Moment” er NRKs slagord og undertittelen er “ – the Sound of Oslo” for å vise at det er hele spekteret av musikklivet i Oslo som ER folkefesten.

Den nylig nylig startede foreningen Music Oslo/Musikkbyen Oslo tar sikte på seg å få samlet alle små og store konsertarrangører og konsertsteder i Oslo. De som med et stort live-program innen alskens populær-musikk i Oslo året rundt, viser at Oslo sannsynligvis er Nord-Europas mest travle konsertby. Det faktum er såpass unikt for byen vår at flere ildjeler fra disse musikk-scenene ønsker i større grad å få fokus på dette både lokalt, nasjonalt og ikke minst i denne omgang internasjonalt da det i dagene før Melodi Grand Prix vil komme drøssevis av utenlandske journalister til byen. Kulturetaten, Oslo Kommune er med og synliggjør Osloklubbene og helårsarrangørene i byen iforbindelse med Melodi Grand Prix.

Gamla er en av Music Oslo/Musikkbyens medlemmer og ønsker tors 20 mai samtidig med 11 andre av byens konsertscener å vise fram en viktig representant for nettopp det aktive konsertilbudet i Oslo, nemlig det eksotiske kultur og musikkmiljøet rundt
Grünerløkka Alt logo

Ledet av ildsjel Kenan Dzanic og hans team har de base på Grünerløkka, men er vel så mye å finne på konsertsteder i Oslo sentrum med sine arrangement som gjerne kan komme så tett som i puljer på flere dager etter hverandre selv om de ikke er på samme faste stedet. Miljøet representer mange kunstnere, musikere, forfattere etc og sammen dekker de over et stort spekter av kultur, miljø og historie. Eventene frontes gjerne av nye band og DJ´s med røtter i både Balkan, World Music, Rock, Electro, Roots m.m. samt trekker et berikende etnisk og flerkulturelt blandet publikum fra disse sjangerne til sine konserter og som er med på å lage en unik stemning.
www.grunerlokkaalternatives.com

Denne kvelden spiller:


Great-Gods-Of-Power-2-w
GREAT GODS OF POWER
som er fire primitive sjeler som spiller spontan, organisk og intuitiv Rockn’Roll med elementer av Jazz, Psykadelia, Blues, Folk, Klassisk og andre eksperimentaliteter.
Uttrykket er dynamisk og upolert med en klar og definert kjerne. Tema i sangene reflekterer ofte de urolige mageaktivitetene som brenner for en balanse og mening, men i mangel av det samme grubler for lenge over det tilsynelatende absurde og meningsløse.
www.myspace.com/greatgodsofpower

Magreb-Funk-2-w
MAGHREBFUNK set theconcept to another level by electrifying the bass lines of the GNAWA and the melodies of other styles from Morroko and Africa.
MAGHREBFUNK is a fusion the inspirations its from GNAWA, AISAWA, SAHARIAN , ANDALUSIAN, SUFI , ATLAS SHIKHAT, AFRO-BEAT , REGGUE , FLAMENCO , ARABIC-ORIENTALE , FUNK, ROCK and JAZZ..
www.myspace.com/maghrebfunk

Topper-&-Cadbury-w
TOPPER & CADBURY

Det mystiske dyremaske-datadeath-electrorockebandet Topper & Cadbury kom snikende fra skogen til byen. På sin brokete vei gjennom busker og kratt; over store røtter, dype sumper og vakre enger, plukket de med seg blodsugeren Bollinger og den fantastiske front-frosken Francis.
www.myspace.com/topperandcadbury