SHEBOP BIGBAND m/ FRØY AAGRE

Billetter Kr.100 i døra fra KL.20.00                                            Aldersgrense 18 År!

SHEBOP BIG BAND er et veletablert storband fra Oslo som består utelukkende av kvinner. Norges eneste kvinnelige storband spiller tradisjonell og nyskreven storbandmusikk til både konserter og dans.
www.shebop.no

Siden 2006 har de samarbeidet med en rekke profilerte musikere  som bl.a. Laila Dalseth, Frode Thingnæs, Ellen Nicolaysen, Bodil Niska,  Kari Gjærum, Olga Konkova, Hildegunn Øiseth og Gaute Ormåsen. Bandet ledes av Beate Elstad.

Denne gang har de med komponist og jazz-saksofonist Frøy Aagre som har æren av å stå i front. Hun vil være solist på årets konsert,  og bandet vil også spille flere av Aagres komposisjoner arrangert for storband.

Frøy Aagres nye album «Cycle of Silence» har fått fantastiske anmeldelser i norsk presse og blitt omtalt som vakker, fengende og imponerende. Platen er sluppet på det tyske selskapet ACT og roses opp i skyene også i internasjonale medier.:

Engelske The Guardian:»Aagre’s composing leaves an impression that ripples on long after the disc has stopped spinning». Det ledende britiske jazzmagasinet mener: «Her original approach to writing for a small ensembler have produced an early contender for the Critics Picks of 2010».

Med omfattende lanseringsturne i Europa med konserter blant annet på legendariske Ronnie Scott´s i London og A-Trane i Berlin er Aagre spådd en stor karriere på den internasjonale jazzscenen.
http://www.froyaagre.com