SITRUSSYRE + SKA-FRIKA

Billetter Kr.100,- i døra fra KL.21.00                                            FACEBOOK-EVENT

Trondheimsbandet Sitrussyre har ord på seg for å være et forrykende live-band og leverer fengende poprock på trøndersk med en kompromissløs energi.
Tekster om hvordan det er å være fanget i poprocklivet pakkes inn i gitarbasert og melodiøs musikk som med rette fortjener det ulne sjangerbegrepet.

For Sitrussyre handler poprock nemlig om mye mer enn musikk. De spiller poprock, de synger om poprock, men de lever også i en poprocktilværelse:
Middelklassens evige selvrealiseringshelvete.

Sitrussyre har det siste året, i tillegg til å spille konserter, jobbet med debutplata som ikke overraskende har tittelen «Poprock». Plata er spilt inn og produsert hos Greener Productions og skal gis ut på eget selskap med release på Gamla den 10. mai.
Frem til da får du varme opp med singlene Ohlala (tragisk.) og Tenke på dæ.

Sitrussyre er:
Andreas Jarlalein Knutsen – Vokal, tangenter
Magnar Krutvik – Gitar.
Sivert Ericson Aarnes – Vokal, Gitar.
Anders Fiskvik – Vokal, tangenter.
Ørjan Stokland – Bass, vokal.
Magnus Strøm Mellingseter – Gitar, vokal.
Eskil Nyhus – Trommer.
www.facebook.com/Sitrussyre

SKA-Frika-2-wSKA-frika
spiller sammen først og fremst fordi det er kult å stå sammen på en scene, og fordi de elsker å spre glede blant folket. Musikken er i hovedsak heimbakt og sceneshowet bare må oppleves! Å stå i ro når man hører dette vil virkelig være en utfordring.

Tross sin unge alder har SKA-frika allerede spilt over 100 konserter, blant annet på Kongsberg jazzfestival, Molde jazz, Hell Blues-festival, Levanger-live, Jorddunst og så sent som i 2012 fikk de gleden av å åpne Storåsfestivalen.

Bandets første plate kom i februar 2012 og plata ”I utakt” høstet gode tilbakemeldinger fra både publikum og presse. Samtidig ga bandet ut sin første musikkvideo, sponset av filmselskapet ”News On Request”. Et av høydepunktene så langt i karrieren, kom høsten 2011 da bandet ble kåret til vinner av ”Trøndersk Mesterskap i pop og rock”!

SKA-frika er et band som kommer fra Malvik/Stjørdal. Bandet består av 11 energiske personer, og av disse dannes ei fet blåserekke som trøkker til og et stødig komp som groover. I front finner man en energisk rødtopp ved navn Trude Bekkavik. Sammen blir dette en musikkopplevelse du sjelden har verken sett eller hørt maken til. Musikken som spilles er i hovedsak SKA, men med mye inspirasjon hentet fra rock og pop-verdenen. Man kan beskrive det man hører som energisk, hoppende, rocka, glad- musikk!
www.facebook.com/skafrikamusikk