SOUL GOOD MEN klemmer ut feelgood Soul-fest med skattekista og magan!

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150 I DØRA FRA KL.21.00           FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Billettservice.no  + Narvesen og 7-Eleven
Soul-Good-Men-w
SOUL GOOD MEN

fra Oslo og Lillestrøm leverer funky Soul og R&B, rått, ektefølt og tro mot kjernen i det opprinnelige uttrykket, men med solid trøkk og et oppdatert lydbilde.

Det åtte manns sterke bandet tar for seg musikken som på 50- og 60-tallet oppstod i lavlandet mellom Mississippi River i vest, Tennessee River i nord og Appalachene i øst. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DDsQbUDFdb8[/youtube]
På sin vei mot gulfen flyter vassdragene gjennom Memphis, Muscle Shoals og New Orleans, steder som gir assosiasjoner til artister som Wilson Picket, Otis Redding, Aretha Franklin og Rufus Thomas, samt legendariske studioer som Stax, Fame og American.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nbXVhuyU3jo[/youtube]
Rytmen i elvene, den røde jorda, menneskene og arven fra bluesen, gospel og bluegrass går igjen som en rød tråd i musikken som ble skapt i dette området, som etterhvert også spredte seg nordover til industribyer som Detroit og Chicago hvor mer jazz-skolerte artister som Curtis Mayfield, Stevie Wonder og Donny Hathaway gav den et mer sofistikert preg utover på 70-tallet.
www.facebook.com/soulgoodmen