SOUP: Oslo-Release for «The Beauty Of Our Youth» + support: MORNING I SLEEP

Billetter Kr.150 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK-EVENT FORSALG PÅ BILLETTSERVICE / Posten/ Narvesen / 7-Eleven
SOUP-w
Alternativrockgruppa Soup har eksistert siden 2005. Kritikere og forståsegpåere har hyllet både bandets utgivelser såvel som deres konsertopptredener, og de har steg for steg begynt å bli anerkjent for sin sjangerbrytende musikk.

Med The Beauty Of Our Youth leverer bandet et dynamisk og ærlig album med høy gåsehudsfaktor og en nær og gjennomgående nerve. Det er melodiøst, dynamisk og variert.

The Beauty Of Our Youth er på mange måter en manifestasjon av den nordiske melankolien, inspirert av mosegrodde skogbunner og tåkelagte fjell som stuper brutalt i havet. Om Edvard Grieg laget filmmusikk med elementer fra rock og elektronika kan man kanskje danne seg et bilde av hva dette dreier seg om.

Albumet er mikset av Paul Savage ( Mogwai, Franz Ferdinand), og grafisk utformet av Lasse Hoile (Porcupine Tree, Steven Wilson).
Albumet ble sluppet 27. september med et fullsatt og utsolgt Blæst hjemme i Trondheim.
https://soundcloud.com/aspen-records/our-common-ground-noedn1240020

SOUP-(Live)-wSoup er elektronisk post-rock og blir beskrevet som deilig, deilig stormanns- galskap som i bemerkelsesverdig stor grad unngår å snuble i sine egne gigantiske ambisjoner. Soup serverer episke og storslåtte melodier som ruller frem høydepunkt etter høydepunkt på utsøkt vis. De ble også omtalt som ”Norges best bevarte hemmelighet” etter deres utgivelse ”Children of E.L.B.”.

Soup har tre utgivelser på samvittigheten (Come On Pioneers 2008, Children of E.L.B. 2010 og DUUN i 2013) som alle mottok toppkarakterer både innen- og utenlands, samt levert en rekke solide konserter i inn- og utland.
www.facebook.com/soupsound
www.soupband.com

Morning-I-Sleep-wMORNING I SLEEP
ble dannet vinteren 2012 i Trondheim. Nå bor de sammen i et lite gult hus i Larvik og spiller musikk i stua.

Morning I Sleep er formet rundt Tore Audun Serkveds tekster og melodier. Lydbildet er akkustisk, rolig og melodiøst, knyttet til singer-songwritersjangeren.
www.facebook.com/morningisleep/