SPHERE + DIMENSION F3H + JISHIN

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                             FACEBOOK-EVENT
Sphere
SPHERE
ble sommeren 2012 dannet av musikere med lang erfaring nok til å utfordre seg selv i å spille teknisk komplisert Metal. Her dundres de dype tonene av 8-strengs gitar og 6-strengs bass inn i avanserte rytme-hooks og lager en desperat, men variert nerve av både dommedags-vokal og mere melodiøse partier, som setter lytteren på prøve.
http://www.youtube.com/watch?v=7k8oEwzwOoE
Dette er allerede blitt godt mottatt skal en dømme av de mer enn 13.000 Likes bandet har på facebook. Gjenom høsten har de jobbet med debut-albumet «ëPrimordialí» på Strand studio i Oslo. Gjennom vinteren har bandet øvd seg inn til å også kunne presentere skiva like teknisk godt live. Skive-cover er forøvrig designet av Erik Burton Kirchner Art (US).
Sphere er nå klare for å ta sommeren med storm og starter løpet med å gi deg enda mer fra den kommende skiva.
www.facebook.com/sphereofficial

Dimension-F3H
DIMENSION F3H
har røtter som strekker seg tilbake til tidlig av 2000-tallet hvor opprinelig Metal-hue og vokalist Morfeus (Ex-Limbonic Art) hadde syslet med et «u-metallisk» soloprosjekt i evigheter, men greide først å få ut fingeren da han innså at det ikke var noen farbar vei utenom og fikk døtta inn Nesmoth (Arch Nemesis) på vokal. Duoen som ble trio da Stian ìThunderforceî Kristoffersen (Paganís Mind, Trivial Act) kom inn, kallte seg Dimension F3h og lagde en demo som skrev seg inn med blekk hos Hammerheart Records i mai 2001 og deretter dundret debut-skiva «ìReaping The World Windsî» ut.

Gjennom 2000-tallet medlemmer kommet og gått, men Morfeus satte seg til slutt med Arghamon (Lucid Fear, Trail of Tears) på trommer og Mr.Moe (Cutthroat, Trail of Tears) på bass som til massiv hyllest i metalpressa kom med «Does the pain excite you» i 2007. Med en berg og dalbane av klassiske Thrash-elementer og en dash Black Metal satte de et støkk i lytterne nok til å bli hyllet i media og ønsket som suppport-band på Mayhems Europa-turné.

Siden da har de kreative hodene igjen smeltet sammen edle deler til det som snart er en klar tredjeskive.
www.facebook.com/dimensionf3h

Jishin
JISHIN
er et Oslo-basert bandprosjekt vokst fram fra et ønske om å spille mørk, hardtslående, tung, fengende, melodisk, rytmisk, atmosfærisk og frysningsfremkallende metal. Ideén bak prosjektet fikk sin spede begynnelse i 2006, og har siden blitt det 5-hodede soniske monsteret det er idag. Bandet har operert i stillhet rett under radaren til den menige metall-mann, men er nå klare for å detonere en bombe av et album rett i skallen på enhver lytter av tung musikk.

JISHIN er et japansk ord som betyr jordskjelv. Dette er toneangivende for musikken og soundet.
Følelsen av noe stort og grandiost. Noe som buldrer og beveger, både fysisk og psykisk. Noe solid som braser sammen med full tyngde.
Bandets første utgivelse er klar, spilt inn hos Børge Finstad i Toproom Studio og mikset og mastret av Marius Strand.
11 hardtslående låter som gir musikkelskere en første smak av JISHIN. Dette er bare begynnelsen…

Gjør deg klar til å få kraniet knust til galaksestøv av Jishin’s vakre musikalske knyttnever.
www.facebook.com/JISHINband
http://soundcloud.com/jishinband