BOOKING / SPILLE PÅ GAMLA:

Red Planet Artistformidling
Steinar Kallander
Send epost med vårt kontaktskjema
Tlf. 90 10 38 46 (Man-Fre 10-18) (ikke for gjenglemte saker/gjesteliste)
Epost: redplanet@gamla.no
www.redplanet.no

VIL DU BOOKE ELLER SPILLE KONSERT PÅ GAMLA,
så send en oss en presentasjon av deg og de band og artister du ønsker skal opptre, inkl lenker til web eller facebookside som gjengir bandets musikk og opptreden. Tilbake får du en god beskrivelse av hvordan konsertarrangement fungerer hos oss. Bedriver du andre former for scenekunst som stand-up, kabaret eller revyshow ++ er vi og interessert i å høre fra deg.

ØNSKER DU Å LEIE GAMLA
til lukkede firmaevent og lanseringer, bursdagfest og andre festlige sammenkomster for sosial mingling med eller uten sceneunderholdning, er vi der og glad i en god presentasjon for å gi et godt svar. På lukkede arrangement kan enkel matservering som stående tapas-buffet tilbys fra vårt kjøkken på Stortorvets Gjæstgiveri. Samt har og Stortorvets Gjæstgiveris 1. og 2. etasje flotte omgivelser og egen booking for julebord, bryllupsfester, bord til 17 mai og konferanse med matservering.

OM GAMLA KONSERT  OG ARRANGEMENTSPRODUKSJON:
Gamlas Konsert og Scene booker flere typer konsertopptredener og arrangement, enten vi snakker offentlige konsertlanseringer, åpne eller lukkede vennefestkonserter og lanseringer av mangt et budskap som trenger en mikrofon. På Gamlas scene spiller både profilerte og nye norske eller utenlandske artister. Siden tidlig på 70-tallet, har Gamla Konsert og Scene vært Oslos lengst aktive konsertsted med underholdning fra de fleste populærmusikalske vinkler. Også tidligere kjent som Gamle Christiania viser historien helt tilbake til 20 og 30-tallet at Gamla var en beryktet bar og restaurant som og hadde en aktiv visescene.

Med nytt lederskap på huset fra 2018, ble Gamlas konsertsal i mai 2018 noe ombygget og pusset opp med ny veggdekor, egen bar og sofagrupper langs veggene.  Også vårt gamle tilhørende barområde med toaletter ut mot Møllergata har fått en ny finish, samt har konsertscenen fått et flott nytt scene-Ledlys anlegg. Konsertsalen har nå ny max kapasitet på 170 pers. (150 stående + 20 sittende). Sittende forestillinger har max kapasitet på 70 pers, hvorav halvparten med bordplass.

GAMLAS BAKGÅRD som vi nå kaller Gamla Beat Bar og Bakhage er oppgradert for helårs drift og som også, på visse ukedager, kan knyttes opp mot større arrangement inne.

Se konsertvideoer fra «nye» Gamla

Facebook: GAMLA Konsert & Scene + Gamla Beat Bar & Bakhage
Instagram: gamla-konsert-scene + gamla + gamla_oslo

Leie Gamla