Spille på Gamla ?
Foto: Raymond Mosken

SPILLE PÅ GAMLA:

Se konsertvideoer fra «nye» Gamla

BOOKING:
Red Planet Artistformidling
Steinar Kallander
Send epost med vårt kontaktskjema
Tlf. 90 10 38 46 (Man-Fre 10-18) (ikke for gjenglemte saker/gjesteliste)
Epost: redplanet@gamla.no
www.redplanet.no

VIL DU OG BANDET DITT SPILLE PÅ GAMLA,
ved å gjennomføre et konsertarrangement, så send en oss en presentasjon av band og artister med lenker til web eller facebookside som gjengir bandets musikk og opptreden.

Er du konsert og DJ-klubbarrangør, skuespiller, komiker, burlesqueartist eller bedriver former sceneundeholdning som stand-up, kabaret eller revyshow ++, så er en god presentasjon også der en bra innledning til et arrangement, vi sammen kan få opp å stå og gjennomføre med potensiell suksess.

Tilbake vil du få en god beskrivelse av hvordan et arrangement hos oss fungerer i prakis og vil bli nøye veiledet gjennom alle faser.

Gamlas Konsert og Scene booker og åpne venners vennerfestkonserter, samt lukkede arrangement som firmaevent, bursdagfest og andre festlige sammenkomster, samt kan brukes til paneldebatt og lanseringer av mangt et budskap som trenger en mikrofon. Samt har huset flotte omgivelser for konferanse med matservering i Stortorvets Gjæstgiveri´s 2 etg.

OM GAMLA KONSERT  OG ARRANGEMENTSPRODUKSJON:

På Gamlas scene spiller både profilerte og nye norske eller utenlandske artister.

Gamla Konsert & Scene har siden tidlig på 70-tallet, vært Oslos lengst aktive konsertsted, med underholdning fra de fleste populærmusikalske vinkler. Også tidligere kjent som Gamle Christiania viser historien helt tilbake til 20 og 30-tallet at Gamla var en beryktet bar og restaurant som og hadde en aktiv visescene.

Konsert og andre arrangement arrangeres i samarbeid med deg som leier Gamlas konsert og arrangementsproduksjon. I dette forholdet anses du som arrangør og mottaker av billettintektene. Her blir Gamla din medarrangør og som ønsker å avvikle et supert arrangement i beste samarbeid med deg.

Gamlas konsert og arrangementsproduksjon består av våre momsfrie tjenester innen Booking, Promotering, Billettsalg (forsalg på Ticketmaster.no, billettør i døra, regnskap), Lydteknikk (faste lydteknikere), Arrangementsvert, samt Tono-avgift.

Gamla har et profesjonelt PA og lydsystem, bygget opp med støtte fra Musikkutstyrsordningen

Med nytt lederskap på huset fra 2018, ble Gamlas konsertsal i mai 2018 noe ombygget og pusset opp med ny veggdekor, egen bar og sofagrupper langs veggene.  Også vårt gamle tilhørende barområde med toaletter ut mot Møllergata har fått en ny finish, samt har konsertscenen fått et flott nytt scene-Ledlys anlegg.

Konsertsalen har nå ny max kapasitet på 170 pers. (150 stående + 20 sittende). Sittende forestillinger har max kapasitet på 70 pers, hvorav halvparten med bordplass.

Har du ikke vært innom oss siden oppussingen, anbefaler vi en titt innom for å se lokalets nye intime fasciliteter eller at vi avtaler et møte.

Facebook: GAMLA Konsert & Scene + Gamla Beat Bar & Bakhage
Instagram: gamla-konsert-scene + gamla + gamla_oslo