STØTTEKONSERT FOR FAKIRSKOLEN m/ Hjallarhorn + KoyotE + Giraffe Girl + Burlesque m/ Fleshoticas´ Miss Intoxica + DJ Sleazy Listening

KL.21.00 DJ Sleazy Listening (+ i alle kunstpauser)
KL.22.30 Koyote
KL.23.20 Giraffe Girl
KL.00.20 Fleshoticas Burlesque m/ Miss Intoxica
KL.00.30 Hjallarhorn

Fakirskolen-wI august 2009 brant Fakirskolen og Pain Solutions lokaler på Grünerløkka ned.
Det førte til at mange av skolens rekvisitter og kostymer ble totalskadde og tapt.

Håvve, Marte og Morten som er fakirene og skolerte lærere og deres studenter Princess Of Scars and Morten The Maniac mistet verdier og lokaler de hadde brukt blod, svette og tårer på for å bygge opp.
Verktøyene deres var både selvlagde og svært dyrkjøpte ting.

For å gi Fakirskolen en hjelpende hånd på veien har en av Fakirskolens og Pain Solutions største beundrere og fans, Lasse Marius Nøkleby tatt initativet til dette arrangementet.
I samarbeid med artistene som stiller opp, støtter og vi på Gamla opp om arrangementet med å jobbe gratis til inntekt for Fakirskolen da vi mener at dette prosjektet som grunnlegger Haave Fjell og hans medsammensvorne står bak, er en helt unikt i norsk sammenheng og bør helst fortsette å være det. Vi har fra før hatt gleden av å ha Pain Solutions show på Gamla og vil gjerne at folk og fans av Fakir-scenen, Pain Solution og Fakirskolen kommer og støtter opp om arrangementet da alle billettinntektene tilfaller skolens gjenoppbygging.

FAKIRSKOLENS BAKGRUNN:
Pain Solution ble startet i Gamlebyen, Oslo i 1993 av Håvve Fjell som fortsatt er leder for fakirgruppen. PS har et internasjonalt rykte og en posisjon for å være noe av det beste innen sin sjanger av Sideshow, Freakshow, Sirkus og teater, men med hovedvekt på Sideshow-delen. Siden 1996 har show som “The Key To Hell”, “Ringen” og ikke minst det årlige Oslo Suscon både vært anerkjent kulturstøtte og tiltrukket seg et miljø med nysjerrige på fakirkunst. I 2003 kom boka “Ten Years Of Pain” med fotograf Helene Fjells mange bilder av Pain Solutions show.

Året før ble såkallt “Body Suspension” altså fakirkunst hvor man groteskt i manges øyne blir hengt opp etter kroker stukket gjennom huden, kjent med oppstarten av fakirgruppen Wings Of Desire. I samarbeid med disse og Pinpoint Piercing i Oslo har da Oslo Suscon blitt presentert. Grunnlaget for Fakirskolen tok form i 2006 da medlemmer av Wings Of Desire ble Håvves studenter samt finansiert av “Child Protection Service”! som igjen og har studenter ved skolen.

Til nå har da skolen levd på sponsede midler og inntektene fra sine show og ikke minst en gryende idealisme.
Alle som vil bli studenter på Fakirskolen signerer sin kontrakt med eget blod!!
www.painsolution.net
www.youtube.com/watch?v=otmCCJBxigc

På scenen denne kvelden står da flere fans av Fakirskolen og Pain Solutions kunst:

Hjallarhorn-wHJALLARHORN
fra Oslo har stillt med klassisk Heavy Metal siden 2004 og markerte sitt inntog med demoen “Six Track Metal Attack” som fikk bejublede anmeldelser fra pressekorpset.
Deres riffbaserte Metal ble presentert på flere utenlandsturneer til bl.a. Tyskland som ville ha de mer enn en gang.
Enda røffere ble det med demo nr. 2 “Trilogy of Lightning” som ble hyppig spillt på amerikanske, japanske europeiske metal-radiostasjoner og som førte til utsolgt opplag av begge skiver.

Bandets nyeste verk “NWOCHM” (New Wave Of Classic Heavy Metal) redifinerer deres integritet og musikalske innsikt i sjangeren og er delvis blitt sponset med promo-videoen «The Challenging» som fikk et $ 16.000 budsjett av det norske eiendomsbyrået Andenes Eiendom PLC!!
www.myspace.com/hjallarhorn

Miss-Intoxica-Foto-CSNicholson-wTHE FLESHOTICAS´ BURLESQUE m/ Miss Intoxica
Miss Intoxica i duoen som nå utgjør The Fleshoticas er selve beinmargen i den norske Burlesque-scenen, med sine kreative koregrafier innen glamour, tease, retro-estetikk og forførende glimt-i-øyet dans. Fra starten som trio i 2006 med Miss Prrrr og nåværende medlem Empress Devilina i showet Jungle Exotica, kom de etter hvert inn på den internasjonale Burlesque-scenen med flere suksessfulle opptredener på bl.a. hoved-eventen London Burlesque Festival. Sammen med produsent Steinar Kallander fra Gamlas booking-byrå Red Planet var de de første til å starte opp med Burlesque-underholdning her i landet, i kjølvannet av de siste års revival-bølge fra USA og UK. De har bidratt til stor Burlesque-interesse i Norge, gjennom show på Gamla som Jungle Exotica og beryktede Midnight Burlesque som gikk av stabelen på Parkteatret januar for 2 år siden, tett etterfulgt iblant tryllekunstnere, akrobater og et svært begeistret publikum på showene “Best Of Burlesque og” The World Of Vaudeville”.

Med egen Burlesque-klubb, Luscious Lips på Pigalle i Oslo, månedlige opptredener på Nylon i Oslo, nå avslutttet, har de blitt en ettertraktet underholdningsgruppe i eventmarkedet og fått et større publikum blant Painsolution og Fakirskolens tilhengere.
www.myspace.com/the_fleshoticas

GIRAFFE GIRL
Ble født på en savanne langt ute i horisonten av sin vakreste giraff-mor og ukjente far, men forlatt til seg selv kun få minutter etter fødselen. Vanskapt med altfor kort hals og hinsidiges kort bein ble hun avvist av flokken, men tatt inn i varmen og adoptert av et forbireisende barnløst par.
Det var imidlertid tøffe tider og paret måtte gi opp Giraffe Girl til en merkelig fyr som mente han ville se til hennes beste, men som egentlig var en løgnhals der han reiste verden rundt som med et Freakshow for å vise fram vanskapingen  mot inngangspenger.
Etter år på veien greide Giraffe Girl rømme og levde på veien alene med spillejobber sammen med sin bitte lille gitar, mens hun lette etter sin bortkomne familie.

Hun ble sist sett her i Norge hvor ryktene vil ha det til at hun har slått seg ned.
Den 29 januar vil denne halvt jente/halvt giraff opptre levende på sitt sjeldne ville vis.
Kom & Se!

KoyotE-Foto,-Reidar-Engesbak-wKOYOTE
is a queer trickster with an acoustic guitar who will howl, growl and strum songs of life, death and dogshit to anyone willing to listen. Sometimes alone, sometimes with pack mates, always with intent, laughter and a keen sense of smell. Lock up your sons and daughters if you want to, but it won’t do any good once the moon rises and dusk crawls in.

Genre: Freakfolk/CUNTry. Discography:
2009: Wearing the clothes of a broken man. CD, 9 songs. Released on Iskrem plater.
2010: Trojan Gift Horse. Upcoming release, also on Iskrem.10 new songs, same old story.

DJ-Greazy-Listening-wDJ SLEAZY LISTENING
presenterer 50/60-talls Exotica og Strip-Music blandet med Burlesque rock´n´roll.