STAYSMAN & LAZZ + OSLO KID´s Paradise Hotel Party

Billetter Kr.200 i døra fra KL.20.0018 Års Aldersgrense FACEBOOK-EVENT
FORSALG BILLETTSERVICE.NO Kr.170,-samt på Posten/ 7 Eleven / Narvesen
Staysman & Lazz feirer deltakelse på Paradise Hotel, 2 Gull-plater for singlene «Uten Sko» og «Frøken Möet», samt 4 millioner streams på Spotify!!

Duoen startet opp i 2008 som en ren -kassegitarræpp- duo, men utviklet seg mer og mer til ren popmusikk. Ole Evenrud bruker å si at gutta er hip-hopens svar på DDE.

Etter og kun ha spilt et par konserter i året for et lokalt publikum i nesten ti år bestemte gutta seg for å satse. Første store konserten gikk av stabelen på Russekickoff 2008. Deretter ble de med Petter Pilgaard og paradisegjengen på en miniturne over det ganske land før et lass av konserter for kommende russ fulgte.
Staysman & Lazz mottok tidvis kritikk for bruk av meget lettkledde damer i showet sitt, og etter at obskøne filmklipp ble lekket på nett og fire forhold gikk i vasken etter et sinnsykt show i Halden nådde kritikken sitt høydepunkt. Blant jenter.Staysman & Lazz mottok tidvis kritikk for bruk av meget lettkledde damer i showet sitt, og etter at obskøne filmklipp ble lekket på nett og fire forhold gikk i vasken etter et sinnsykt show i Halden nådde kritikken sitt høydepunkt. Blant jenter.Staysman & Lazz mottok tidvis kritikk for bruk av meget lettkledde damer i showet sitt, og etter at obskøne filmklipp ble lekket på nett og fire forhold gikk i vasken etter et sinnsykt show i Halden nådde kritikken sitt høydepunkt. Blant jenter. Allikevel, inntrykket ble gjenreist igjen etter flere konserter de nærmeste månedene hvor bruken av nakne piker ble byttet ut med nakne menn.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ihotJ3XEbCI&feature=youtu.be[/youtube]
Staysman & Lazz bestemte seg så for å kjøre en litt mer moderat linje og samtidig bytte ut setlista med noe i overkant pikante låter, med en litt mer radiovennlig linje. Dette resulterte i morsomme spillejobber både hjemme hos legendariske HC andersen fra NRK og senere støttekonserten for Haiti som ble avholdt på City scene i Fredrikstad. Etterhvert dukket en konkurranse opp på facebook i regi av se og hør. «Se og hørs sommerstjerner». Duoen bestemte seg for å melde seg på, noe som visste seg å være et sjakktrekk av dimensjoner. Etter å ha kommet seg videre til semifinalen skulle de ut på en slags camping-turne hvor publikum igjen kunne stemme frem den artisten de ville se i finalen.. Staysman & Lazz kom til finalen på kielfergen og stakk av med seieren , noe som resulterte i Sonykontrakt og Brasiltur til 50 000 nok. Iløpet av tre innholdsrike år har altså gutta rukket å spille nærmere 200 konserter, varmet opp for storheter som Karpe Diem og Madcon. Spilt med Erik og Kriss ,Christian Ingebrigtsen, kate ryan, italobrothers og Michael Mind og altså vunnet «se og hørs sommerstjerner». Nå står verdensherredømme for tur.
www.facebook.com/staysmanlazz

OsloKid
er et prosjekt av Helfner Augusto som blant annet er tideligere kjent fra Toby & Helfner duoen.. Med høy party faktor har Oslokid blitt streamet over 50 tusen ganger på et par uker på Spotify og Wimp.
www.facebook.com/HefAugusto
http://open.spotify.com/user/1150444366/playlist/2KIvDtyj4oLrtiz9jN9olq