STEPHEN ACKLES – Norges største Piano-Rock´n´Roller feirer 30 års jubileumsfest m/ special guest LINDA GAIL LEWIS (-Jerry Lee Lewis´ville lillesøster)

BILLETTER KR.200 + BILL.AVG. NÅ I SALG OG FOR RESERVASJON PÅ:
www.billettservice.no

BILLETTER OG I SALG PÅ POSTEN, NARVESEN OG 7-ELEVEN TIL KL.20.00 PÅ KONSERTDAG OG DERETTER, OM IKKE UTSOLGT, – I DØRA PÅ GAMLA FRA KL.21.00

(PS! Det er ikke forsalg på Gamla eller reservasjon gjennom Red Planet. Billetter på Billettservice.no kan reserveres i opptil 3 dager før de må hentes ut på Narvesen eller 7-Eleven. Reservasjons-mulighet og frist for uthenting av reserverte billetter avsluttes KL.23.59 dagen før konsert. Kun direktesalg på Posten, Narvesen og 7-Eleven på konsertdag og i døra fra KL.21.00, m.m. utsolgt)
Stephen-Ackles1-f

Ons 12 mai, dagen før fridag «himmelspretten» spretter Stephen Ackles opp med et forrykende Rock’n’Roll Show som han i kjent stil i 30 år nå har levert i alle Norges kriker og kroker. Ja selv på steder som ikke finnes nevnt på kartet engang har Stephen gjennom disse år vært en unik entertainer med tangentene som arbeidsplass og med en kraftig stemme han nærmest må ha hatt opera-erfaring for å ha tilegnet seg.

Stephen-Ackles-Gamla-290907-fMed sin første plate «Memphis News» i 1985, oppkalt etter sitt stødige band og frem til nå har Stephen levert rullende Boogiewoogie, Blues, Rock’n’Roll og Country og lært av de beste i Americana. Ikke minst av The Killer himself som han og har vært turneleder for i USA.

Linda-Gail-Lewis1-fDermed har hans gode forhold til Jerry Lees lille-søster Linda Gail Lewis oppstått og Linda har gjennom flere turneer her i Norge med Stephen bevist at hun ikke har hatt behov for brorens lauvbær akkurat, men pøka på bak pianoet i like vill og god Rock’n’Roll stil.

Denne kvelden vil bli «special» som de sier «over there» og inneha alle Stephens høydepunkter fram til nå ikke minst forrykende artige pianodueller mellom de to.

PROGRAM:

KL.21.00 – Dørene åpnes med Rock´n´Roll Videos på storskjerm, deriblant klipp av Stephens TV-opptredener.

KL.22.30: Konsertstart

KL.00.30-03.00: DJ Killer

Stephen Ackles Bio (english)
Stephen Ackles Bio Norsk
Stephen Ackles på Facebook
Stephen Ackles Fan Club
www.myspace.com/stephenackles

www.myspace.com/lindagaillewis

www.lindagaillewis.com

YOUTUBE-VIDEO AV STEPHEN & LINDA:

«Stephen Ackles Story»
«Rockin´My Life Away»
«Last Call For Rock´n´Roll»
«Mohair Sam»

«You´re The One» (Stephen & Linda)
«Sweet Thang» (Stephen & Linda)

«Linda Gail Lewis reportasje fra svensk TV»
«I´d Rather Stay Home & Rock´n´Roll» (Linda)