STEPHEN ACKLES: Norges suverene Rock´n´Roller innviterer til feiring av 1800 Fan Club-medlemmer på Facebook og bursdags-kalas!

Stephen AcklesStephen Ackles begynte sin musikalske karriere for 28 år siden da han som 15-åring opptrådde på en Elvis-Festival i Oslo.
Siden den gang har Stephen Ackles spilt inn 15 album/CD´er, med variert Rockn´Roll, Blues og Country det lukter fest lang vei av. Tre av disse er blitt spellemann nominert, og hyllet i pressen i inn og utland.
Han har gjort mengder med TV-opptredener i inn og utland. Siden den gang har hans Memphis News backet han i både opp og nedover-bakke, på kryss og tvers i Norge og utlandet og det gjør det jaggu igjen på selveste Klementinsdagen lør 14 feb.

Meld deg inn i The Official Stephen Ackles Fan Club of Norway på Facebook og finn mailadressen du kan sende en forespørsel om å få gratis billetter til konserten.

For dere som ikke har meldt dere på innen rimelig tid, vil eneste alternativ være å plukke opp evt uavhentede billetter i døra fra KL.22.00 på konsertdag, men vi kan ikke garantere for at det vil være ledige billetter igjen før vi vet om alle som har medlt seg på faktisk kommer.
Dere som har meldt dere på må hente billett i døra mellom KL.20.00 og 22.00 for å være sikre på å komme inn.
Stephen Ackles