Stoner, Hardcore & Metal-utblåsning m/ RIVER TO AINTRY + BUCKADUZZ + A NAKED FIGHT TO DEATH

River-To-Aintry-w
River To Aintry spiller tung og atmosfærisk metall som faller mellom de store metallsjangrene i Norge, men som har referanser til post rock og hardcore. Med minimalistiske og suggerende riff og inspirasjon fra doom metal, drone rock, stoner etc lager de låter som spenner vidt over metalsjangrene og de vil gjerne fremme seg som en av de seriøse utøverne i sin sjanger-mix.

Bandet legger stor vekt på liveopptredener og har jevnlig spilt konserter i blant annet Oslo, Trondheim, Hamar, Tromsø og Drammen, med band som The Shining, Esoteric, Kongh, Fucked Up (Øya Open), sigh&explode etc…

River To Aintry er snart aktuelle med sin første fullengder, mikset av Børge Finstad ved Toproom Studio. Bandet har tidligere gitt ut en ep som høstet gode kritikker på bl.a. Heavy Metal.no
www.myspace.com/rivertoaintry

Buckaduzz-w
Buckaduzz
er en gjeng karer som vokste opp på deres foreldres musikksamling, og tar sine nostalgiske bånd til band som Pink Floyd og Black Sabbath og tvinner inspirasjonen inn i ampene sine. Resultatet blir flytende, organiske jambaserte partier hvor intensjonen er å glemme tid og rom, for så å dra bevisstheten tilbake i tunge, suggerende riff.
www.myspace.com/buckaduzz

A-Naked-Fight-To-Death-w
A Naked Fight To The Death
er et nytt hardcoreband fra Tromsø med medlemmer fra The Box Of Mothers, Betablok, Macho Cactus og Jabba The Butt. Den kompromissløse musikken fremføres raskt og smertefullt.
A Naked Fight To The Death på Facebook