STUNTMAN SUE – «Romeriks-mesterne i Rock 2010» + Sjangersprengende Metal med MIND YOUR MIND + Skedsmo´s «Rock Machine» STEREO

BILLETTER KR.100 I DØRA FRA KL.21.00 – IKKE FORSALG
FACEBOOK-EVENT

ROMERIKS-MESTERNE I ROCK 2010 – STUNTMAN SUE
m/
HEIT RIFFA ROCK OG SUKKERSØTE SKRIK

Stuntman Sue fra Akershus spiller heit rock, med en rå kvinnelig vokal som tar pusten fra deg!
Vokalist Maria Rye og resten av Stuntman Sue tar deg med på en konsert med heftige låter som kombinerer tyngre riff og beats med mer kreative og melodiske partier.

Nylig ble bandet kåret til «Romeriksmester i Rock – 2010», hvor dommen lød: «Sømløst variert musikk med innslag av riot girl-punk, hint av basslinjer fra Tool, funk og rock, til et genuint og herlig lydbilde – ble man med på notene var man mistenkelig andpusten etter hver låt». Bandet fokuserer videre på eksperimentere med ulike stilarter, samtidig som låtene sitter igjen i publikum etter konserten.

Bandet ble dannet i 2008 og har avholdt en rekke konserter i Oslo-området. Bandet har videre produsert to demoer som er vel verdt en lytt.
Live er bandet energisk og tett, med en eksplosiv vokal og en herlig punch.
www.myspace.com/stuntmansue

MIND YOUR MIND
Mind Your Mind har spilt sammen i snart 6 år og er fra overalt på romerike, men regner seg nå som et Oslo-band.
De er et 100% live band, til dels et eksperimenterende heavy metal band, med en liten kjærlighet for flerstemte melodier.
På scenen formidles følelser og energi på måter et studio bare kan drømme om.
Inspirasjonene er ekstremt mange: fra gammel 70-talls rock til hard-metal, trash-metal, pop, country, house, og mye mer – selv om de ikke tar alle disse sjangrene inn i musikken til en hver tid.


Budskapet de bringer har røtter i det å være seg selv, ta et standpunk, kjærlighet og ikke minst: mind your mind.
Mind Your Mind har alle sine egne personlige «ticks» som gir musikken deres et orginalt preg og utfolder seg slik de selv ønsker, og ikke som et produkt som skal selges til media.
Motto? Be strong, Rock Hard – Live Long, All Heart!
www.facebook.com/pages/Mind-Your-Mind/187839017967?v=app_178091127385
www.youtube.com/user/mindyourmindmusic

STEREO

Skedsmomaskinen Stereo er drevet av kombinert vokalist og trommeslager Eivinn Arctander, og funkflørtende bassist William Dahl.
Bandet er som best når de slipper seg løs, øker tempo og forbilledlig danser i sirkler.
Når vokalen også kun brukes som allsangoppfordring, og gitarist Thomas Barlund repeterer sine voldsomt fengende riff, blir resultatet garantert vide smilebånd og rytmisk nikking.
www.myspace.com/stereowet