SUiCiDE BOMBERS – Ustoppelige Hard-Rockere feirer ny video-single med okkulte TEMPELHEKS + hårmetallerne WILDNITE

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150 I DØRA FRA KL.21.00   FACEBOOK-EVENT
suicide-bombersSUiCiDE BOMBERS
er 4 sprengkåte Rock´n´Rollere med stormannsgale gitarister, skuddsikre sherriff-stjerneplekter, mekanisk bass-godzilla og psykotisk lovemaker på trommer.
Bevæpnet med sylskarp besluttsomhet og høyeksplosive rock’n’roll låter, har disse krypa sprengt seg klar himmel for festfyrverkeri uansett vær.

Nå gjør de en kort turne i Sept/Okt 2016 i forbindelse med release av singlen READY FOR TONiGHT. Dette er også de aller første konsertene med ny trommis, Lyle Starr.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kaHyl8Gzq5w[/youtube]
READY FOR TONiGHT er første smakebit fra det nye albumet; oppfølgeren til de kritikerroste platene The SEX TAPES (2015) og CRiMiNAL RECORD (2012)
(«7/10 – Classic Rock!» «8,5/10 – Metal Hammer Norway!» «9/10 – Heavymetal.no!» «4/6 – Scream Magazine!»)

SUiCiDE BOMBERS lover, som alltid, et høyenergisk hard rock show!
…over & motherfucking out!
FACEBOOK  WEB  SPOTIFY  YOUTUBE

tempelheksTEMPELHEKS
Er en okkult psykadelisk doom rock opplevelse. Basert på 70 tallets tunge riff. Tempelheks eksprimenterer med folkemusikk-inspirerte og tradisjonelle melodier og en uhyggelig og mystisk vokal. En groovy og hard beat driver det hele framover.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=apFwnwTmxq4[/youtube]
Med debut LPen fra 2014 bygget de grunnlaget for «the serpent-worshipping cult’s temple» og den nylig utgitte oppfølgeren «Serpents, Gods & Men» fortsetter å drive dem framover.

Du har kanskje allerede hørt dem på Radio, hvis ikke kan du sjekke ut de siste singlene under og vær sikker på å komme tidlig så du får dem med deg LiVE på Gamla
FACEBOOK SPOTIFY

wildnite
WILDNITE
Gutta i det steintøffe hårmetallbandet WildNite er unge i alder, men har allikevel blitt et erfarent live-band som spiller forrykende rock’n roll med den største selvfølgelighet og attitude på scenen de fleste norske band kan missunne de. Her spares det ikke på konfekten, men leveres herlig glamrockaften med tights, skinn, masse hår, hårspray og heftige gitarsoloer.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mSU4wodZyqI[/youtube]
Wildnite har det siste året gjort rundt 20-30 konserter og varmet opp for band som bla. Suicide Bombers, Lee Bains III And The Glory Fires og Baby Snakes. De har også spilt på Hardrock-Night med Ronni Le Tekrø som special guest.
FACEBOOK  SPOTIFY  YOUTUBE

«Noe av det beste jeg har sett på en norsk scene på mange år»
-Roy Botten

«Gutta er meget talentfulle»
-Ronni Le Tekrø

«I like where the look is going, dirty street look is good»
-Eric Stacy (Faster Pussycats)

«En helt forrykende konsertopplevelse for gjestene som nektet bandet å gå av scenen»
-Hardrock-night Lillestrøm