SUSIE & THE SPUDS – Sp(r)ellende Folk´n´Roll-Fest fra Sørlandet!

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.200- I DØRA FRA KL.21.00    FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.200,- (inkl.Kr.20 bill.avg.)
Fem venner, tjuefem instrumenter og tusenvis av mer eller mindre rene toner.
Saus det inn med lidenskap, kjærlighet og nysgjerrighet – krydre med en dose galskap. Vips så har du oppskriften på Susie & the Spuds.

Folk’n’roll-bandet fra Sørlandet har spilt sammen siden begynnelsen av 2012. Og har siden oppstarten gjort hundrevis av konserter over store deler av landet. Fra Tromsø i nord til Mandal i sør – på festivaler, intimscener og store konsertscener. På veien har bandet foredlet sitt uttrykk og skrevet masse gode låter.

Tolv av disse sangene kom gjennom nåløyet og er med på debutalbumet «Shindig» (utgitt 7. november 2014). Et album som høstet meget gode kritikker: «Susie & the Spuds er kanskje det mest folkelige bandet med utspring fra Sørlandet de siste årene. Med sin folk‘n’roll har de sjarmert publikum på klubber og festivaler over hele landet» (Rune Slyngstad, Fædrelandsvennen, juli 2015).

Susie & the Spuds er av samme avis utpekt som én av åtte sørlandsartister som er verdt å følge med på i fremtiden. Sommeren 2016 spilte bandet rundt 30 konserter i Sør-Norge, blant annet på Paradis Live (Farsund), Ravnedalen Live (Kristiansand), Vervenfestivalen (Horten), Eikerapen Roots Festival, Skalldyrfestivalen (Mandal) m.fl

I vinter har bandet igjen vært i studio. Dypt inne i skogen mellom Birkeland og Grimstad har Spudsene, i samarbeid med Arne Kjelsrud Mathisen (Heroes & Zeros, I Was A King, The Arcane Brothers), eksperimentert og lekt seg frem til oppfølgeralbumet – «Sing Me Home» – som slippes til høsten. Førstesingelen fra det nye albumet – «I Love My Baby» – slippes i slutten av april 2017.

På sitt andre album har bandet vært enda mindre sjangertro enn på «Shindig». På «Sing Me Home» er det hentet inspirasjon fra både rock, pop, funk, bluegrass og pønk. Instrumenteringen er utvidet og nå kommer låter med fullt slagverk, el-bass, pumpeorgel og fele med føzz.

«Sing Me Home» handler om å reise. Om å være underveis. Om å lete, om å lengte og om å holde fast ved troen på at man også kan finne. Om aldri å slippe tak. Aldri gi seg. Om livet som et skattekart tegnet i en sølepytt.

Susie & the Spuds spiller en blanding av americana, folk ’n roll og old time. De fem bandmedlemmene trakterer seg imellom en rekke instrumenter, blant annet fele, gitar, banjo, nøkkelharpe, guitjo, kontrabass, mandolin, ukulele, melodika, trekkspill m.m. Bandet er musikalsk i slekt med artister som Old Crow Medicine Show, The Avett Brothers, Mumford & Sons og Matthew & the Atlas.
FACEBOOK WEB SPOTIFY INSTAGRAM

Susie & the Spuds er:

  • Silje Fossli – sang, ukulele, trekkspill, tangenter, vaskebrett.
  • Bjørnar Flaa – sang, gitarer, mandolin.
  • Jørund Flaa – sang, banjo, guitjo, gitar.
  • Terje Ellefsen – sang, kontrabass, elbass, perkusjon.
  • Marin Stallemo Bakke – sang, fele, nøkkelharpe, orgel.