TELLUS REQUIEM – Storslått Prog-Metal fra Trondheim på Norges-turné

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                             FACEBOOK-EVENT

«These guys are crazy!  The musicality is pouring out of each track they do. Super energetic performances. Takes your breath away :)»
– Tommy Hansen (Producer; Helloween, TNT, JORN, D.A.D)
Tellus Requiem kommer med Full produksjon og spiller ett headliner-sett for våre eminente fans i Tigerstaden!

Det loves god stemmning og slagere fra debutplata gitt ut i 2010 og den kommende platen; Invictus (The 11’th hour) som promo-singelen og videoen «Red Horizon» er hentet fra:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xb9D7kwmVxk[/youtube]

Det vil bli muligheten til å kjøpe ekslusiv Tellus Requiem-Merchandise. T-Shirts, Hoodies, CD’er etc. Så ta med Cash ;-)

Tellus Requiem er et Trondheimsbasert melodiskt progmetalband, som ble dannet i 2007 med ambisjoner om å nå både den nasjonale og den internasjonale scenen.

Musikken til Tellus Requiem er en blanding av forskjellige elementer, hvor både tunge og tøffe riff møter utfordrende harmonisering, store soloer og gripende melodier, alt blandet sammen til en virtuos gryte!

I 2010 ga de ut sitt debutalbum som har høstet mye gode kritiker. Med seg på laget hadde de Tommy Hansen på mixingen (Helloween, JORN, Pagans Mind, TNT++) og coverartwork ble gjort av Thomas Ewerhard (Dream Theatre, Symphony X, TOTO)

Tellus Requiem ble nominert til årets MP-Pris 2010 og 2011. 2010 for sitt selvtitulerte studioalbum og 2011 for sin Live performances.
De har gjort turneer og opening acts med band som; Hail, Edenbridge, Circus Maximus, Pagans Mind, Keep of Kalessin og Tristania.
www.tellusrequiem.com
www.facebook.com/tellusrequiem