THE COURAGE + THE VINEYARDS + STEREOPOL

Billetter Kr.100,- i døra fra KL.21.00                                           FACEBOOK-EVENTTHE COURAGE
Det gjemmer seg nydelig musikk og et sparkandes artig liveshow bak navnet The Courage, a.k.a. Kurasjen. Med tilhold i Sobotka studio i Oslo havn har musikken jevnt og trutt utvikla seg, og havnet pent og pyntelig i hardpop-bingen: røff mannekoring på vakre vers, skarpe gitarer, syngende cymbaler, svevende synth og bortgjemt bassist, alt tilpasset tighte trommer.

Den uutgitte, men bredt distribuerte, ep-en «new here» (2011) har fresk musikk, men for tiden jobber Kurasjen doble skift i Sobotka Studio og i en låve i Vestby for å lage sju-åtte nye låter som hører hjemme noen hyller opp. Låtene blir ferdig vinteren 2012.
www.nrk.no/urort/Artist/TheCourage

THE VINEYARDS
The Vineyards har vært en del av hovedstadens musikkscene i 8 år og er for veteraner å regne i rockens tjeneste, men er i 2011 mer vitale enn noen gang. The Vineyards er kjent som et knakendes godt liveband noe det trofaste publikumet både i gamle Norge og i rockelandet Tyskland vet å sette pris på. Bandet er listet på radio, har vært spillelistet på MTV og låtene er brukt i en rekke film og TV-produksjoner i Frankrike, Tyskland og USA. Turnéer med våre svenske nabostorheter The Soundtrack of Our Lives, Mando Diao og (The) International Noise Conspiracy har det og blitt. Sist, men ikke minst viser selveste Jose Mourinho alle verdens menn hvordan man barberer seg akkompagnert av låta General!

Høsten 2011 har The Vineyards vært å høre gjentatte ganger på NRKP1 og P3 og vinteren 2012 kommer The Vineyards ut med kliss nye låter snekret sammen i et muggent havnelager i Oslos glemte avkrok og spilt inn i Akershus fruktbare kornåkre. Resultatet er fullkomment. Du vil både danse og elske til The Vineyards i 2012.
the-vineyards.net
www.myspace.com/thevineyards

STEREOPOL
er en kvartett som spiller ganske fin poprock, med et snev av bleik reggae og (når de får det til) litt jazz. Noen ganger stjeler de, andre ganger finner de på ting helt selv. De liker melodier. De ga ut en DIY-10″-EP i mai som de overaskende nok fikk litt publisitet for. De sendte den derfor litt rundt omkring, og de likte den til og med i Tyskland. Etter en del spillejobber hadde de ikke flere igjen, så bandet måtte trykke opp flere. Dette er noe av tingene som ble sagt om Stereopol:

«Kvartett med teft for de gode melodiene. «Time Machine» vokser i takt med høstløvet som faller; Stereopol lager låter som er nedpå, men samtidig storslagne og filmatiske.»
– NRK Urørt –

«…Stereopol er annerledes, friskt og spennende. Av alle indieband som stadig dukker opp som bæsj i smeltende snø bidrar disse guttene med noe nytt.»-

Musikknyheter.no – 7/10

«Hvis du er på jakt etter ny indie-rock å bite inn i, Stereopol er her for deg. Jeg kommer utvilsomt til å dra frem denne EPen på både en, to og tre grillfester i sommer. Det bør du også vurdere.»
– Nymusikkhverdag.no -7/10

LIVE: «Førsteinntrykket er gode melodier, og stor innlevelse fra vokalisten. Herlige taktskifter, funky bass, og fine gitarlinjer sørger for et meget fengende lydbilde.»
– Musikknyheter.no 7/10   

«Erst Oslo, dann Europa, dann…»
– Triggerfish.de – 5/6