THE FACTORY + GROOVE ZERO klatrer høyt med Rock og Pop som Funk´er

,

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK-EVENT
The-Factory-w
THE FACTORY
er et ungt band fra Stavanger med base i Oslo. Bandet har i ett år jobbet med sin debut EP, som ble lansert desember 2013. På EP’en har de blandt annet jobbet tett med den franske produsenten Stephane Detrez, og reiste til Paris i høst for å få en featuring med den populære franske rappeduoen Y-Bro på en av låte. The Factory henter sin inspirasjon fra band som Coldplay, Red Hot Chili Peppers, The Killers og Muse og de fire musikerne har funnet sin egen sound ved å blande sammen hardtslående riff, eksklusive harmonier og fengende melodier.

Mye trøkk og energi står på menyen når The Factory spiller live, og sommeren 2013 vant de øresuskonkuransen i Oslo, og fikk en spot mellom Morten Abel og Turoboneger på Raumarock festivalen. De kan se tilbake på konserter sammen med både The September When, Skambankt og Vinni. Med full dedikasjon tar nå The Factory fart og sikter mot toppen av både norske og utenlandske scener.

Spotify: The Factory – The Factory EP
www.facebook.com/thefactoryband
http://thefactoryband.com

Groove-ZeroGROOVE ZERO
er et norskt band, med base i Oslo og Nesodden. De møttes da de fremdeles studerte musikk på Oslo By Steinerskole i 2009. I november 2010 slapp bandet ut sin første EP Face of Generation, og i 2011 deres første fullengdes album; ‘Empty Fruit’. Etter å ha spilt på både TV 2´s God Morgen Norge og NRK Sommeråpent, hadde de releasekonsert for en stappfull Elm Street i Oslo.

Albumet har fått gode anmeldelser, blant annet ‘The News Record’, som skrev:

«..A different sound for the alternative rock scene, ‘Empty Fruit’ delivers an exceptionally unique experience».
www.groovezero.no
www.facebook.com/GrooveZero