THE HONKEY SOULS – plutselig tilbake på Gamla for å lage Party med PLANET 9 – ClassicRock ispedd soul og country møter RomRock

the-honkey-souls-wThe Honkey Souls hadde slippefest for debutalbumet «Hot Licks Cold Soul» på Gamla fredag 28. august.
Pågangen og festen som utspant seg var så bra at dette vil vi på Gamla gjenta med å innvitere Honkey Souls tilbake fre 23 oktober ilag med deres «Partners in Crime» Planet 9.

The Honkey Souls (tidligere Aksel Naas & Cold Souls) har røtter i Telemarks skoger, men har base i Oslo.

Bandet har holdt sammen i seks år og har spilt bl.a. på Klubb-Øya, Musikkfest og Gamla før ja.

Materialet blåser friskt av hjemmelagd classic-rock ispedd soul og country samt enkelte lånte fjær av bl.a. The Band, Faces og Smokey Robinson.
www.myspace.com/honkysouls

Planet-9-wRomrock-bandet Planet 9 har startet nedtellingen! Med base i Oslo og glad i Gamla de også er bandet klare for å servere jordboerne et realt stykke utenomjordisk kraftrock.
Musikken er forankra i det tøffeste i 60-tallets rock og bærer samtidig preg av 70-tallets breiere lydbilde. Men bandet legger ofte ut på sopptur i rockhistorien og plukker litt her og der. Fengende melodier, stilsikre korarrangementer og sågar en dose psykedelia er viktige elementer i låtene.

Planet 9 befolkes av Magnus Ottesen på bass, Marius Gjerlaugsen på trommer og Martin Nerhagen på gitar/vokal. I tillegg er Katrine Hauglund med og trakterer tangenter. Bandet har eksistert i tre års tid, og har flere konserter i hovedstaden bak seg. Planet 9 ga ut ”Invitation EP” tidligere i år, og er nå igang med planleggingen av en ny utgivelse.
www11.nrk.no/urort/Kontakt/Planet9/default.aspx