THE HUMAN PROJECT (Industri-Rock) + TOCKCKSICK DANDRUFF (RapJungelNeoFunkRock) + HØYGIR (Rå Punk-Rock´n´Roll ) blåser hue a´rei….

the-human-project-wtThe Human Project er et up and coming Osloband som spiller fengende industri-rock.
Hallingen Vetle Løvgaard er låtskriver og musikken er inspirert av band som bl.a. Nine Inch Nails og A Perfect Circle.
The Human Project har allerede opparbeidet seg mye live-erfaring og høsten 2008 ga de ut EP’en Infrasound.
For tiden jobber the Human Project med å lage ny musikk til sitt debut-album.
www.myspace.com/vetlelovgaard

tocksick-dandruff-wTocksick Dandruff spiller progressiv og giftig rapjungelneofunkrock (men de er fornøyde om man bare sier FUNK), og liker å leke seg med morsomme og uvanlige taktarter. Noen vil påsta at musikken har «psykedeliske Frank Zappa-tendenser», andre kaller det rett og slett «Red Hot Chili Peppers på speed». Hurtig hip-hopinspirert vokal er et sentralt element i den orale delen av musikken, og to perkusjonister gjør det hele til en rytmisk opplevelse utenom det vanlige.

I 2007 deltok de i Emergenza-festivalen (populært kalt VM i Rock) og kom på 5.plass av 120 påmeldte i Norgesfinalen, som foregikk på Betong i Oslo. Der vant de også en pris for Norges beste perkusjonister. I 2008 representerte de Stovner Rockefabrikk i LydExpressen og spilte på hovedscenen under Norges uoffesielt største rockefestival, Granittrock.
Tocksick Dandruff har også jevnlig spilt for fulle hus på Skuret i Oslo.

Målet deres er å spre funk til folket. Man kan aldri være sikker på hva disse gutta kan finne på å servere deg ved musikkens middagsbord. Velbekomme!
www.myspace.com/tocksickdandruff

hc3b8ygir-wUansett punkens tilstand, gir dens levninger, Høygir noen ganger gufs av den fandenivolskheten, energien og meloditeften bare pønken kan gi oss.
Høygir er på drapstokt, og de seiler i en storm av jævlig bra musikk.
Let the waters roar!

Lukk øya, slipp taket og la riff og rytmer slå deg så hardt i bakken, som bare føles som en gigant-orgasme. Høygir spiller rå punk/rock´n´roll som alle VIL være med på! I sang, i dans eller i infernalsk ekstase! Trenger ikke pakke noe som helst. De har har alt dit vi skal.
www.myspace.com/hoygir