THE LÖVLIE ONES – Ett norsk/svensk krut-paket med julshow och hålli-gång parodi på dansband-sjangeren

The-Lövlie-Ones-w
De seks medlemmene i The Lövlie Ones har gjennom sine mange show og konserter utviklet seg til en ren publikumsvinner av et band.

Med sine klassiske dansebandkostymer, smittende humør og spilleglede, blir bandet mottatt som svenske helter overalt hvor de spiller. Selv om det bak de mint-grønne dressene skjuler seg seks vaskeekte nordmenn, er det den svenskeoverbevisningen som gjør The Lövlie Ones til mer enn et vanlig band. Med fengende svensk popmusikk, sterk visuell profil, overraskende showelementer og mye humor, står The Lövlie Ones for en musikalsk humorpakke som går hjem overalt.

Bandets profil og historie bygger på en fiktiv, men likevel høyst virkelig verden. For selv om medlemmene i The Lövlie Ones er norske, vil de selv alltid komme til å hevde at de er utdannet ved Dansbandsakademiet i Karlstad.Dette konseptet går igjen både på debutskiva, og i showet. På akademiet har bandmedlemmene Hasse, Silver, Joey, Claes, Benny og Pär, fått en grundig opplæring i alle sider av svensk populærkultur.

– Gjennom lærekrefter som Joey Tempest, Benny Borg, og Björn Afzelius, har de tilegnet seg en svensk allsidighet som bare ekte svensker kan ha, sier vokalist, Pär Angel.
– Meningen er rett og slett at folk skal tro at vi er svenske. Og folk biter på. Selv folk som vet at vi er norske, tror vi er svenske mens vi spiller. Ikke fordi vi er så sinnssykt bra til å prate eller synge svensk, men fordi vi lever oss inn i konseptet, rollefigurene, og hele den vidunderlige verden som The Lövlie Ones har skapt.

For det er virkelig en vidunderlig verden. Bare i The Lövlie Ones’ deilige univers kan en simulert pingpong-match bli like spennende som en virkelig én. – Dessuten er det beste I livet gratis. Vi dyrker gleden, latteren, festen, og livet. Går du hjem fra en Lövlie Ones-konsert uten å smile, så har du mest sannssynlig ikke vært der, smiler gitarist Hasse Babs.

Debutplata «Hur bra som helst», er foreløpig bare gitt ut på eget selskap. Melodiene er egenkomponerte, i sjangeren lett tilgjengelig og folkelig pop-rock. Med klare og overlagte inspirasjonskilder i Gyllene Tider og Sven Ingvars. Men likevel med et eget særpreg i arrangering, lydbilde, og stil.
– Låtene er rammen i vårt show. Selv om det visuelle ofte kommer foran musikken når vi spiller live, så er det låtene som gir oss en egen identitet. Kombinert med sketsjer, og verdens beste humør, så blir Lövlie Ones det vi i Sverige vil definere som en krutpaket, ler Hasse Babs.
www.myspace.com/thelovlieones

For ytterligere kontakt angående konserter ta lontakt med Sølve Sæther (Silver Salsa) 45607109 eller Hans Jarn (Hasse Babs) 93000764.