THE LÖVLIE ONES – Norges festligste Dansbands-Parodi inviterer deg til: «Tidenes frekkeste juleshow»

BILLETTER KR.150 I DØRA FRA KL.21.00 – IKKE FORSALG!
MÖT THE LÖVLIE ONES

The Lövlie Ones spiller for syvende år på rad jula inn i Oslo. Og i år er bandet tilbake med et frekkere show enn noen gang.

– Vi kommer til å vise smakebiter fra «dansbandsmusikens historie», som ingen har sett maken til. Verdenshistorien må skrives om igjen, etter at vi har fått satt den inn i vårt dansebandsperspektiv. Her går vi helt tilbake til steinalderen for å finne urkraften i musikken, og store personligheter som Lady Gaga, Elvis og Hitler, vil nok bli framstilt på en litt annen måte enn tidligere, sier vokalist Pär Angel.

Selvsagt leverer The Lövlie Ones klassikere som «Hulli Gulli», «Kom igän nu», og den rykende ferske julesingelen «Jul igän».

– Vi er ute med ny singel sammen med dansebandsdronningen Jenny «Maestro» Jensen denne jula. Men hun er desverre opptatt med spillejobb nord for polarsirkelen, slik at hun ikke kan komme på showet. Men vi er uansett glade for at vi endelig har fått gitt ut vår julesingel til folket. Det blir nok en klassiker.

Likevel er det mye nytt i årets show.

– Vi har utviklet oss etter sommerens TV-happening på TV2-taket, vært inspirert, og brukt høsten på å tenke ut nye låter og ideer. Og det blir kanonbra, lover Pär Angel.

Som vanlig går humor og musikk, hånd i hånd, når The Lövlie Ones står på scenen.

– Men vi har nok reindyrket humoren mer denne gangen. Så det er bare å sette av lørdag 11.desember til en deilig svorsk helaften.
www.facebook.com/pages/The-Lovlie-Ones/138203389537492
www.lovlieones.no/VALKOMNA.html

www.myspace.com/thelovlieones

For mer informasjon: Hasse Babs, i Babs productions. 930 00 764,
eller Pär Angel 95 96 55 40