THE MIDNIGHT BOOGALOO Release Party m/ GOTHAM SAINTS + OSS + RENIE IN GEORGETOWN + DJ LUCKY ANDY

Billetter Kr.150 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK-EVENT
The-Midnight-Boogaloo-(foto-Janne-Ekern-Skaar)-w
The Midnight Boogaloo er et Osloband som siden 2008 har gjestet de fleste av byens scener med sin feel-good Rock n´Roll med elementer av folk og country.

Sangene starter som kassegitarlåter, men med lag på lag av varme gibsontoner, sharp Stonesaktig gitar, myk dobro og såre trekkspillmelodier vokser sangene ut av sitt gode skinn. Debutplata «All Dandelions» kommer 21 juni!
www.themidnightboogaloo.com
www.facebook.com/themidnightboogaloo

Gotham-Saints-wGotham Saints svensk sleazerock av beste sort!
www.facebook.com/gotham.saints

Oss-wOss er et Bergensbasert trondheimsband med en forkjærlighet til fuzzpedal, trommebeaten «boppæ borro-pæ» og sin egen dialekt. Firkløveren bestående av unge menn tidlig i 20-årene tar med seg sine respektive instrumenter for å gjøre sin Oslodebut på Gamla

Renie-In-Georgetown-wRenie in Georgetown er bandet som vekker den melankolske drømmeren i deg, lurer seg inn i dansefoten din og overrasker med låter som er kritiske til både det ene og det andre, selvfølgelig med et glimt i øyet og en god dose ironi. Sjangermessig flyter de inn i singer/songwriter verdenen og serverer hjemmesnekrede låter preget av både visesang, blues, country og pop. På scenen står de helt nedstrippa, ærlige, festlige og halvnakne med kassegitar, vokal og piano.
renieingeorgetown.com
www.facebook.com/RenieInGeorgetown