THE SAP spruter Testoron-Rock m/ support av NO MIND STATE + CABRINA + BURLESQUE BY KIKI CHÉRIE

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150 I DØRA FRA KL.21.00      FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.150
(inkl. Kr.20 billettavgift)
Konsertstart KL.21.30

THE SAP
spiller konsert, den første på jævlig lang tid!

The Sap er jo bandet som aldri har klart å komme noen som helst vei, bare inni damer (og da aller helst i brunøyet). Musikalsk bringer de intet nytt til tallerkenen, men faen heller da, på samme måte som pizza er pizza og burger er burger, er saftig rock og nedspermet i pop aldri noe en kan gå lei av. Fy faen!
FACEBOOK SPOTIFY

Support:

NO MIND STATE
Med musikk inspirert av sjangere som prog, rock og grunge, er No Mind State et band som har alt fra et stort atmosfærisk lydbilde til full trøkk rett i fleisen. Denne dynamiske kvartettens medlemmer kommer fra hver sin utkant av hovedstaden, så dette er hva man får når østkant møter vestkant.
FACEBOOK

CABRINA
Bærums mest energiske Stoner-rock-trio serverer blytung fuzzrock med røtter i 90-tallets radikale kultur og høye støyfaktor.
FACEBOOK
+
BURLESQUE BY KIKI CHÉRIE
Kiki Chérie har underholdt publikum over hele verden prydet scener i Hollywood, Las Vegas, New Orleans, San Diego, Stockholm, London, Vienna, Praha og Brussels for å nevne noen.

Du har kanskje også sett henne i videon vår A Dirty Little Compromise! I 2016 ble hun kronet Papessa av Burlesque på prestisjetunge Caput Mundi International Burlesque Awards i Roma, Italia og det er ikke tvil om at Kiki er en rask stigende stjerne på Burlesque himmelen!
FACEBOOK