THE SMILER fyrer Grunge-kanonen natt til himmelspretten med svirebrødrene i RIOT PATROL

BILLETTER KR.150 I DØRA FRA KL.21.00                         FORSALG KR.120 HER
FACEBOOK-EVENT
The-Smiler-wDen 13. mai (natt til kr.him.fartsdag) står The Smiler atter igjen på scenen på Gamla i Oslo. The Smiler kom for alvor på banen for ett år siden med sin EP, Black and Grey, og spilte for et nesten utsolgt Gamla. Siden da har de spilt rundt i Norge, jobbet i studio, og er nå klare med ny single og ny konsert på Gamla.

The Smiler spiller grungeinspirert rock som garantert kommer til å løfte taket på Gamla igjen. Det er ikke mange billetter å ta av, så her bør du være tidlig ute!
Musikken til The Smiler kan du høre på Spotify og andre strømmetjenester, samt på www.thesmiler.no
www.facebook.com/thesmilerband

«Fryktelig godt å høre noe rockemusikk innimellom, fullstendig fri for pretensiøse hipster-ambisjoner», – Ruben Gran, P3

«The Smiler har helt klart gjort det igjen»,
– Anders Oddsberg, Scream Magazine

«The Smiler kommer her med en trespors EP som virkelig river skinnet av pølsa»,
– Frode Hermanrud, Oppland Arbeiderblad

«Maybe it’s the Vedder croons? Maybe it’s the arena rock guitar licks? Who knows, but The Smiler is definitely a band you don’t want to miss»,
Riley Rowe, Alternative Nation

Riot-Patrol-wRIOT PATROL
Med inspirasjon hentet fra et vell av ulike artister og sjangre, serverer Riot Patrol musikk som varierer fra det tunge, via det rolige melankolske, til raske, catchy rockelåter. Nettopp denne variasjonen, kombinert med en sterk meloditeft, gjør Riot Patrol til et band du ikke bør gå glipp av.

Live får du en trio som tidvis høres ut som fem, og som dyrker sin særegne triosound bygget på røffe gitarer, dundrende trommer og feit bass. Det hele toppes med myke, cleane vokaler og harmonier, noe som gir en helhet du sjelden hører på en rockescene.
https://www.facebook.com/pages/Riot-Patrol/119525471413269