BILLETTER KR.100,- I DØRA FRA KL.21.00
Facebook-Event

La oss være ærlige. Det meste er gjort innen rocken, og få av dagens nye rockeaktører kommer med et helt nytt sound som ingen har hørt før. I 2011 er derimot kunsten blitt å kombinere all inspirasjon fra forskjellige sjangere og blande de sammen til en perfekt kombinasjon.

Det er her The Wheel kommer inn i bildet. Og selv om de kaller seg «hjulet» er de ganske langt fra å ha oppfunnet verken det eller kruttet. Men etter årevis som ihuga fans av den klassiske rocken har de lånt sine ører til de som var der da det smalt.

Da skal vi tilbake til 70-tallet da gitarriffene gjorde sitt inntog fra innovatører som Led Zeppelin, Free og Van Halen. The Wheel har også tatt med seg lyden fra 80-talls band som Badlands via 90-tallets Alice In Chains og Soundgarden frem til i dag. Dette bandet har med andre ord tatt med seg sentrale kapitler innen rockehistorien frem til et sound de i 2011 fremfører med stor stolthet.Etter at de fant hverandre i 2007 har The Wheel spilt inn sitt debutalbum mens de har bygget sitt omdømme ute på konsertarenaene landet over. Her har de spilt på festivaler sammen med UFO, Ken Hensley og The Quireboys, og gjennom det har de opparbeidet seg et fortjent rykte som et bunnsolid liveband.

Så forbered rockeørene dine på nok et nytt kapittel med deilig retro. For hvis du er fan av ekte rock så er det nok element fra flere av dine favorittband i The Wheel sin musikk. Med det skulle vel fremtiden være sikret, for hjulet har akkurat begynt å rulle din vei.
www.myspace.com/thewheelrocks