THIRD BRIGADE + FIREBYRDS + BAND OF BONESMEN

BILLETTER KR.100,- I DØRA FRA KL.21.00
FACEBOOK-EVENT

FAT PEOPLE ARE HARDER TO KIDNAP RECORDS, KLEMANAGEMENT & THIRD BRIGADE PRESENTERER:
«SOME OF US EVEN HAVE PETS«
Bandet låter som en feit røre bestående av amerikansk rock fra 90-åra, blandet med tyngden fra britisk 70-tall, toppet med store refreng, groove og tyngden fra et godstog i fart. Meloditeften og vokalharmoniene er likevel bandets varemerke, som er med på å løfte bandet langt over den enorme skogen av ”amerikansk-inspirerte” hardrockband.

Halvannet år etter at Third Brigade slapp debuten «A Strangers Confession», som både NRK Pyro, Dagbladet og Puls ga de mange lovord for har de nå Norges-release på oppfølgeren «Some of us even have pets«.

Med seg på laget denne kvelden stiller den supre Garage-Rock duoen Firebyrds og Metal og Sørstats-rockerne Band of Bonesmen  samt en bunke fersk merch til den handa som er ledig.

«Third Brigade er et av de mest lovende nye bandene i Norge», mente NRK Pyro-redaksjonen da de oppsummerte 2010. P3-programmet er viden kjent for sin Metal, Punk, Hardcore og Hardrock-profil og mente Skiens-trioen leverte heftig og emosjonell hardrock, samt ga de mye spilletid på denne skiva.

Dagbladets Torgrim Øye mente i anmleldelsen av debuten at «trioen hadde slått leir i den amerikanske alternativmetaltradisjonen der band som Deftones, Incubus og Tool har styrt showet og at de sto for melodisterk hardrock, kronet av stadionsvære hjerneklisterrefreng med klar bane til et hvert bankende rockehjerte.»

Puls.no´s Håkon Hovde skrev bl.a. at Third Brigade «er helt klart best når gjengen kler opp Espen Gjerdes flotte røst i mektige koringer og tunge rytmer og at det hjelper at produksjons-miksen til DonDon fra WE låter svær og luftig.», og kunne ikke annet enn å anbefale dette bandet og albumet til alle Puls-lesere.

Albumet ble promotert gjennom en  30-gigs Norgesturné i 2010 og fikk også svært gode skussmål i bl.a. Scream, Fædrelandsvennen, Varden og TA.

Third Brigade sitt andre album «Some of us even have pets» kommer fredag 26. august!
Om skiva mener trioen at de har dyrket frem en viss grad av lekenhet, både musikalsk og tematisk. -«Vi ønsket å skrelle av alle lagene som gjorde vår debutskive til det den var, og fortsatt er. Det er ganske skummelt, for hva står man egentlig igjen med da? Det er kjent sak at etter en reaksjon kommer en motreaksjon. Dette er vår motreaksjon til oss selv. ”Some of us even have pets” er det ærligste vi noen gang har kommet med.» sier Skiens-trioen.

Norge skal atter en gang turneres, med releaseparty på Gamla den 27. august som kick-off, før blant andre Bergen, Kristiansand, Sandnes, Porsgrunn, Trondheim, Gildeskål og bandets hjemby; Skien står for tur.
www.myspace.com/thirdbrigade