THORE «HENKI» HOLM HANSEN

,

BILLETTER KR.200,- I DØRA FRA KL.20.00 –
Boksignering fra KL.20.00 / Konsertstart KL.22.00
– Thore «Henki Holm» Hansen:- Vokal og gitar
– Ole Staveteig: – Tap & lead-gitar
– Erik Bentsen: Sax
RESERVASJON BILLETTER

FACEBOOK-EVENT


1 september gir Schibstedt forlag ut boka og biografen “Fredøs Biker” om Thore “Henki” Holm Hansen. Fredag 2 september markeres bokutgivelsen og med release-konsert av hans nye CD “Hell On Two Wheels – Revisited” på Gamla i Oslo.

Thore “Henki” Holm Hansen er kanskje Norges mest beryktede ”biker”, og har levd et veldig annerledes liv. I 45 år har Thore Henki Holm Hansen vært prominent medlem av og president i motorsykkelklubben Outlaws i USA og i Norge, og nå gir han et unikt innblikk i det lukkede MC-miljøet. Han har overlevd blodige oppgjør mellom klubbene i USA og drapsforsøk under MC-krigen i Norge. Henki var dessuten frilansagent for CIA, og ble dømt til 60 års fengsel, men slapp ut etter 7 år. Den fargerike eventyreren er ikke ”bare” biker, men dessuten countryartist, oppfinner og forretningsmann. Livet til Henki har også vært preget av en vanskelig barndom. Kanskje var dette avgjørende for mange av valgene han tok.

Les utdrag fra boka:
http://issuu.com/schibstedforlag/docs/fredlos_biker

Første utgaven av CD´en “Hell on Two Wheels” fikk en 5’r i Dagbladet, med jevnt over meget bra kritikk fra resten av landet.

Den nye utgaven inneholder bl.a. to spor fra 1988, derav av en duett mellom Henki og Dr. Hook´s frontmann Ray Sawyer, samt en av hans egne låter som nylig funnet hjemme hos en bekjent i Hønefoss. CD´en er produsert av mestergitaristen Claes Nebb og innehar Thore´s musikk med dype røtter i amerikansk roots-musikk. Claes Nebb har tidligere fartstid som produsent for bl.a. Haldensbølgen av band som Front Page, Young Lords, Saturday Cowboys 80-tallet og Lars Kilevolds «Livet er For Kjipt», men har til dags dato vært aktiv låtsnekker, arrangør, produsent og musiker.
Thore Henki Holm Hansen på Wikipedia

“Hell On Two Wheels”- videoen fra 2007