MAGIC CLUB OSLO-SHOW (4) ledet av magikerboss DAVIDO m/ Norges beste trylletricksere og illusjonister!

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150- I DØRA FRA KL.19.00      FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.150
(inkl. Kr.20 billettavgift)

Magien fortsetter!!! – Magic Club Oslo er et nytt, enestående, sosialt underholdningstilbud i utelivs-Oslo. Neste Magic Club Oslo på Gamla i Grensen 1, inngang fra Møllergaten, er torsdag 20. april. Alarmér venner og sikre dere billetter. Magic Club er nå fullt hver gang – løp og kjøp!

Følg med på denne siden for oppdatering om artister og program.

Et lite videoresymé fra forrige Magic Club ser du her:

Datoer for resten av våren 2017: Torsdag 20. april, torsdag 11. mai, torsdag 15. juni. Huk av i kalenderen! MAGIC CLUB FACEBOOK

MAGIC CLUB – FAST KJØREPLAN:
KL.19.00: Dørene åpnes
KL.19.30: Magic Puzzle Time
KL.20.00: Closeup Magic Session
KL.21.00: Stage Magic Show

OBS! Dette er ikke et ”internt opplegg” for tryllekunstnere,
men åpent for alle! 
Aldersgrense 20 år – velkommen!

Magic Club Oslo er åpent for alle som elsker å la seg underholde av tryllekunstnere, magikere og illusjonister! Kremen av norske og utenlandske magikere varter opp med Closeup Magic og Stage Magic rett foran deg der du sitter og koser deg med noe godt i glasset med kompisene dine.

Før underholdningen setter i gang fra kl. 20.00 kan du og vennene dine bryne hjernen med Magic Puzzles. All underholdningen innledes med våre sensuelle Burlesque-dansere. Magic Club er et unikt konsept som har fått mange fans de første årene det pågikk på The Crossroad Club.

Nå har magien fortsatt med Magic Club Oslo på Gamla utvalgte torsdager hver måned siden januar frem mot sommeren.

Magic Club organiseres og ledes av tryllekongen Davido, tidligere 2x FISM-Verdensmester i magi. WEB FACEBOOK

Alle show på Magic Club innledes med Burlesque-inspirert dans fremført av medlemmer av showdansgruppen Radix!

Kl. 20.00 presenterer Davido Closeup Magic Session med disse magikerne:

Daniel Tegnander. Profesjonell, norsk tryllekunstner som tross sin unge alder allerede har 10 års erfaring og show over hele verden fra Dominikanske Republikk til Indonesia. Daniels største lidenskap er i å utvikle og fremføre mirakler du kan oppleve på kloss hold. Street Magic, Walkaround og Closeup Magic, det er Daniel. Vi er stolte og glade over å kunne flørste gang å kunne presentere han her hjemme etter mange år ute. Hvor? Selvfølgelig på Magic Club på Gamla! Be there!!!

Tom Henning Thorsen, Opprinnelig fra Flekkefjord, nå bosatt i Tønsberg. I stil og magi-filosofi Norges svar på den engelske superstar Dynamo. Tom Henning er grenseløs i sine effekter, så her kan du bare prepare for anything! I flere runder har han sjokkert og imponert dommere og publikum i Norske Talenter. Han er videre og har seilt som en av favorittene. 20. April kan du igjen oppleve hans sinnssyke ferdigheter. På Gamla. Enjoy!

Rune Carlsen er for tiden høyaktuell med “HÆ?!” i samtryll med Kevin Lunde på Cosmopolite. Rune besøker oss på Magic Club med utrolig Closeup Magic på internasjonalt topp-nivå. Rune har de siste årene mottatt internasjonale priser for sin magi – og her kan DU oppleve dette på nært hold ved det bordet du og vennene dine sitter. Opplev Rune på neste Magic Club – torsdag 20. april!!!

Populære Trylle-Mette, Mette Gundersen, en av få DAMER som tryller på heltid! Når du har opplevd henne skjønner du hvorfor hun er så etterspurt og oppdragene står i kø. Mette er en spesielt hyggelig og likandes jente det er herlig å bli lurt av! Mette skal gjøre Walkaround Magic, så du kan oppleve henne ved bordet der dere sitter!

Håkon Tranøy. Stillfaren privat, men når han er i gang med sine closeup-kunster, HØRER man tydelig hvor i lokalet hvor han er, på begeistringsrop og jubel fra de han demonstrerer sine magiske ferdigheter for. Håkon går fra bord til bord, tryller og tryller, -og tryller, kvelden lang, og koser seg. Og det gjør tilskuerne hans også, i høyeste grad!

Ole Skellington: Magician + Bartender = Bargician! Ole er magikeren “alle” i utelivs-Oslo kjenner. Du så kanskje Ole trollbinde og gi Davy Wathne hakeslepp på TV2? Ole er en magisk humør- og energibunt av de sjeldne, som tryller, tryller og …tryller. Når Ole setter i gang, er det bare å gi seg over. Ole rister hele tiden nye triks ut av ermet til alles store fornøyelse. Og Oles magi skjer rett under nesa di!

Kl. 21.00 presenterer Davido Stage Magic Show med disse magikerne:

Erling Solland: Født 21.03.1962 i Oslo. Yrke: Tryllekunstner, illusjonist og teaterkonsulent.

Erling Solland er et ekte showmenneske, han tenker trylling og show 24 timer i døgnet, og har en lang karriere bak seg innen landets trylle- og teatermiljø. På tidlig 80-tall var han med på starten av the Great Garlic Girls, der han var “illusjonisten” i den profilerte showgruppa i tre år. De siste årene har Erling har lange engasjementer på Stena Line, der han hatt show flere alle dager i alle ferier. Utvilsomt er han den magiker for tiden i Norge som har flest show. Rutinen og showgleden tar han med seg til Magic Club 20. april. Da skal han presentere flere av sine favorittillusjoner. Spektakulært og helt utrolig. Det må du få med deg!

Tor Inge Ulveseth debuterte på scenen i 2006 som tryllekunstner, og forbløffet da publikum med korttriks og tryllefinter, akkompagnert av historier og vittigheter. Siden har han tatt steget videre som ekte stand up-komiker. Stilen går for det meste i særdeles intelligent humor presentert i en sjarmerende enkel form. Tor Inge kan løse rubiks kube på under fire sekund og kan trygt anbefales allergikere da han ikke har katt.

Mange kjenner nok Tor Inge igjen fra Ricks i Bergen, humorfestivaler eller fra Latter i Oslo. Ikke nok med at mannen er morsom, han kan trylle også. Med en blanding av humor og magi sørger Tor Inge Ulveseth for at du får trent både lattermuskler og at du får trigget din nysgjerrighet.

Selv om stand-up karrieren har skutt fart, har ikke Tor Inge lagt tryllestaven på hyllen. Denne fingernemme karen elsker å lure sitt publikum og briljerer med kortstokken. Gå ikke glipp av Tor Inge på Magic Club 20. april!

Aimane Zoudin er virkelig i vinden nå etter sin utrolige opptreden i Norske Talenter! Aimane sin spesialitet er utrolige Mindfuck-effekter og du bare MÅ komme på Magic Club hvis du vil oppleve dette LIVE!

Han begynte for alvor med magi som 17-åring, er 32 idag. Han har tidligere bemerket seg med en serie med Street Magic på Dagblad-TV, han har medvirket i et Ibsen-stykke på National, gjort et teatershow på Oslo Nye med Hip-hop-kollektivet og rapduoen Emire og Lillebror. Aimane uttrykker seg gjennom mange forskjellige kunstformer, samarbeider tett med andre kunstnere, jobber nå med en helaftensshow som har premiere på Sentralen 27. april. En liten forsmak av dette vil du oppleve på Magic Club. Aimane har dessuten med seg to gratisbilletter i lomma som vi vil trekke ut blant dere som kommer!

Se Aimane lese tankene til dommerne i Norske Talenter nylig her:

Tryllikken: Torsdag 20. april vil den utrolige Tryllikken beære gamla med sitt strålende nærvær. Han er kjekk. Han er mørk. Et ekte mannfolk med hår på brøstet. Han er høy (alt etter hvor lav du er selv). Han er magisk. Han har gått på vann, på Akerselva, han ble bløt rett gjennom, men overlevde. Var det magi? Selvsagt!

Tryllikken har hittil mest opptrådt med sine utrolige ferdigheter og tryllekunster på private fester på Oslo sentrale østkant, men også en gang på scenen på Magneten på Torshov til stor suksess. Endelig kommer han til Magic Club, da må du også komme!
Guilherme «Magi-»Curty er tryllekunstneren som tok Norge med storm i 2015. Da gikk han helt frem til finalen i Norske Talenter og bare lille Angelina fikk flere stemmer. MagiCurty er av de meste populære på scenen på Magic Club.

MagiCurty har studert trylling i over 20 år og begynte å opptre allerede da var han en 11 år gammel gutt på gatene i Rio de Janeiro, Brasil. Han er ikke bare en av Norges beste illusjonister, men også en «top-notch entertainer», og med sine mange års erfaring med opptredener i flere land vet han akkurat hva som skal til for å underholde sitt publikum.

Torsdag 20. april kan du igjen oppleve Curty live på scenen på Gamla og han vil by på et nytt nummer du ikke har sett her tidligere. Gled deg!