USE ME + TRENDSETTAR KLUBBEN

BILLETTER KR.100 I DØRA FRA KL.21.00                              FACEBOOK-EVENT
USE ME
fra Moss og Tønsberg spiller energisk powerpop, med forbilder som Weezer, blink-182, Saves The Day og Say Anything. Født og oppvokst på 90-tallet, higschool-rockens glansdager, tviholder medlemmene i Use Me kompromissløst på sitt amerikansklydende sound.

De platedebuterte i 2011 med «A Little Romantic» (Universal Music), og var spillelistet på NRK P3 samme år med låten «Daisy». Bandet ble startet i 2005 av vokalist, gitarist og låtskriver Jim André Bergsted, og har de seneste årene spilt en rekke konserter i Norge (bl.a. Klubb-Øya, Norway Cup og Soldataksjonen på Rockefeller). Bandet var og med i Grand Prix-delfinalene i 2011.

Nå er bandet klare med sin rykende ferske singel «Love & Words», produsert i Sverige av Eric Höjdén fra Kid Down (Burning Heart/Epitaph). Use Me har også fått med seg sin store helt, Steve Soboslai fra det amerikanske bandet Punchline, som gjestevokalist på låten, som blir å finne på bandets kommende andrealbum.
www.facebook.com/usemeband

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2wFs7UcYw7w[/youtube]

TRENDSETTARKLUBBEN
Trendsettarklubben er et rockeband fra Vadsø, bestående av Halvard Ovesen, Nikolaj Gloppen og Bjørn Aarseth som startet opp i 2008. Musikken som spilles er fengende rock, eller «trendrock» om du vil, med norske tekster. I de siste årene har bandet holdt til i Oslo, hvor de har jobbet med sitt debutalbum, som kommer ut i løpet av 2013.

I januar slapp bandet sin første singel, Karoline, en fengende dansbar rockelåt som alle kan like. Om du ikke har hørt den enda, er den å finne på blant annet spotify, wimp og itunes.

Bandet har tidliger varmet opp for artister som Datarock, Violet Road og The Blacksheeps.
Spilt på alt fra de mørkeste og minste pubene til større festivaler, og opptrådt i Russland og Finland.
www.nrk.no/urort/Artist/Trendsettarklubben/default.aspx#top

www.facebook.com/Trendsettarklubben

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=39EflEvT-Ls[/youtube]