TRIOSPHERE + MINDTECH + FATAL IMPACT rister Gamla med tung Prog-Metal

BILLETTER, KR.200 I DØRA FRA KL.21.00 – FACEBOOK-EVENT   FORSALG:
https://tritechmusic.ticketco.n/triosphere___mindtech___fatal_impact__gamla_i_oslo
Triosphere-wTRIOSPHERE
har turnert Europa 6 ganger med blant annet W.A.S.P., Kamelot, Arch Enemy, Sonata Artica, Crimson Glory, Jorn og Kotipelto, spilt på Wacken Open Air, Metal Female Voices Fest, PPM Belgia m.m., samt et stort antall konserter som support for artister slik som Dio, Nightwish, Arch Enemy og mange flere. Med deres nye og svært kritikerroste album er TRIOSPHERE sitt mål for 2015 og 2016 å reise ut på flere turnéer og live opptredener enn noensinne. Bandet startet året med å spille sin første konsert utenfor Europa, på verdens største metal festival til sjøs – 70000 Tons of Metal som fant sted midt i det Karibiske hav – og kan ikke vente med å få videre presentere sitt nye album live rundt i Norge, og resten av verden.
www.facebook.com/triosphere

Mindtech-wMINDTECH
spiller semi-prog metal med tunge riff, nedstemte gitarer og store melodiske refreng. De ble dannet i 2007, og allerede i 2008 var de support for selveste Volbeat på to utsolgte konserter på John Dee. Debutalbumet “Elements Of Warfare” kom ikke ut før i 2013, men singelen “No Solution” ble godt mottatt, og fikk radiospilling.
Nåværende, og tidligere medlemmer, har fartstid fra band som Circus Maximus, Wig Wam, Loveshack, Tritonus, Dolls Of Disaster, Quadrivium og Maiden Norway. Gutta er for tiden i studio og jobber på den første av to kommende EP’er med ny vokalist. Første singel “Lost In A Dream” ble sluppet 1.september.
www.facebook.com/mindtechnorway

Fatal-Impact-(2)-wFATAL IMPACT
‘s ydmyke fødsel var for et tiår siden. Bandet har spilt på scener over hele landet med sin kraftfulle, hardslående, mørke, men enda opplysende musikk. Den solide rytmeduoen Sondre Svendsen (trommer) og Freddy Alund (bass) fungerer perfekt inn i strukturen til Per Anders Olsen sin melodisk og malende gitar. Med Jørn Øyhus sin vokal og virtuosiske massive gitar i miksen, får du formelen til Fatal Impact. De ga ut sitt selvutgitte debutalbumet «Law of Repulsion» i 2008. Albumet «Esoteria» ble utgitt via Nadir musikk, og ble spilt inn, mikset og mastret av Tommy Talamanca i Nadir Music Studios i Genoa Italia i 2012. Året 2012 ble mer eller mindre en stadfestelse av en ny æra i Fatal Impacts historie. En ny æra av metal kommer fra Norge og med det nye albumet «Cancel Life» vil de jobbe hardt for å nå toppen av tronen innen sjangeren.
www.facebook.com/FatalImpactOfficial