TURBOJUGEND OSLO arrangerer Oslo Bloodbath og presenterer: ONDT BLOD + DØMT + DEEPTHOAT DIARÉ

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.200,- I DØRA FRA KL.20.00     FACEBOOK-EVENT
turbojugend-band-lor-8-okt
Turbojugend Oslo presenterer, 3 punk-band på en og samme kveld. Konsertene er egentlig i sammenheng med Turbojugend-arrangmentet Oslo Bloodbath, men vil være åpent for allmenheten. Billettene vil bli solgt i døren på Gamla fra kl 20.00 samme dag, så det gjelder å være tidlig ute.
ondt-blodONDT BLOD
er et hardcore band,fra Nord- Norge . Bandet holder i live den norske hardcore tradisjon satt av storheter som JR Ewing , samtidig til å være i stand til å produsere øyeblikk av melodisk klarhet. Ondt Blod har siden 2013 turnert klubber, festivalscener og andre norske eteren. Kvintetten har delt scene med band som Gallows , Blood Command , og har turnert med metal bandet Kvelertak. [youtube]https://youtu.be/33uGr73Zq0E?list=PLbcm_fkBVRZslUKLOrLqAe_9orPjlpDtB[/youtube] Bandets konserter har blitt beskrevet som «rent destruktivt » der crowd surfing og blåmerker er en viktig del av det ekstatiske og kaotiske opplevelsen som er livebandet Ondt Blod.
FACEBOOK

domt
DØMT
er et brutal, men melodisk punk med mye inspirasjon fra 90-tallet. Dømt startet opp i 2011 og er basert i Oslo. Selv om bandet hovedsakelig spiller punk er det elementer av hardcore og metall i deres sound. Deres varemerke har blitt skrik kvinnelig vokal, med back up vocal over en melodisk bassline, inkludert sinte fuzz gitarer og trommer med et metall vri. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7zQuR9wDfho[/youtube] Deres første plate kom i 2013 heter Blood, Dritt & Sin. Samme år ga de ut sin første konseptalbum, en juleplate kalt Rudolph Is A Drunk, med alt nytt materiale langt fra de vanlige koselige julesangene. De har nettopp gitt ut et nytt album med tittelen Blunt Force Trauma.
FACEBOOK

deepthroat-diareDeepthroat Diaré
er et punk band som ønsker å sub-sjangeret könsrock et ansikt i Norge. De hadde sin første offisielle konsert i November 2015 og har siden da spilt flere konserter i Norge og i Svergie. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TSUsAIh-Mtg[/youtube] For de som er ukjent med sjangeret handler könsrock om tekster med sterkt fokus på humor og ting som er tabu, med låter som «12 år og heit», «Drepe baby» og «Her skal det knulles».
FACEBOOK