VIOLENT COLOURS + SOLVIND + GLUTTON´s klipp, lim og lek med Indie-Pop, Prog og Post-Rock..

BILLETTER ID 20 ÅR KR.100 I DØRA FRA KL.20.00 –       FACEBOOK-EVENT
Violent-Colours-w VIOLENT COLOURS

er en Indierock kvintett fra Oslo område. Medlemmenes bakgrunn fra metal og jazzscenen i Oslo, gjør Violent Colours til et litt annerledes indierock band. Fra groovy discorytmer, til rare progrock partier til pompøse pophooks tar Violent Colours publikum med på en musikalsk reise for en hver person.
https://youtu.be/ZkBe6tUz7vI
I desember slapp gutta musikkvideo til singelen «Wings» fra deres debut EP Sorgenkind, som kommer 17 januar.
www.facebook.com/violentcoloursband/

Solvind-wSOLVIND
Post-pop/rock, Indie-rock, Alternative prog?
Vel, bandet heter i alle fall Solvind og de spiller sin vri av pop-musikken med elementer hentet fra indie-stilen og gitarrocken.

Bandet fra Sandvika har en EP liggende rett rundt hjørnet, en singel anbefalt av Urørt, Go fly a kite, og en musikkvideo til nevnte singel i sin sluttfase. Like ivrige som alltid er bandet klare for å spille konserter i Oslo og vise omverdenen hvor gøy, høyt og underholdende en konsert kan være. Vi ses på gulvet.
www.facebook.com/SolvindBand
URØRT
SPOTIFY

The-Glutton-wGLUTTON
kommer fra Oslo og ga ut albumet «Parts of Animals» i 2013.
Musikken deres oppstår der postrockens melankoli møter progrockens oppfinnsomhet: Atmosfæriske lydlandskap går over i monumentale refrenger, balkaneske streiftog og polyrytmiske avstikkere.

I de vareste partiene hører man spor av band som Sigur Rós, mens intense og eksplosivt energiske partier avslører en forkjærlighet for The Mars Volta. Selv kaller de det postprog, og oppfølgeren «Outliers» kommer i løpet av 2016!
www.facebook.com/gluttonmusic
SPOTIFY