VIOLET ROAD

Billetter Kr.150,- i døra fra KL.20.00                                           FACEBOOK-EVENTVIOLET ROAD
Om du ikke har hørt den første singelen til Violet Road ennå, har du ganske sikkert vært på huleferie veldig, veldig lenge. For det kan virke som om det har oppstått en konkurranse radiostasjonene i mellom om hvem som kan spille Can You Hear The Morning Singing flest ganger.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3120YQYsuBA[/youtube]

Violet Roads selvtitulerte debutalbum, som ble sluppet i oktober 2011, består av en haug klassiske poplåter som umiddelbart bygger rede i hodet på lytteren. Et rede fylt med fire brødre, en vokalist med stemmen utenpå skjorta, popmusikk, melankolske stemninger, en fandenivoldsk feststemning, vakre harmonier, trekkspill, mandolin, saksofon, tangenter i alle fasonger, stilige hodeplagg og en tøtsj av svensk visetradisjon.

Sommeren 2012 er satt av til en ny sang, og i disse dager har låta ”Burning Up” begynt å ta opp kampen mot forgjengeren, og ruller og går hver dag på radio.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LaVXFSK6RPI[/youtube]

I tillegg har bandet i samarbeid med Kautokeino film laget en ny musikkvideo, også denne preget av natur, den gode stemningen og deilige mennesker i samspill.

– Violet Road er et bilde på musikken vår som foruten å være melankolsk og mystisk også bærer i seg håpet, gleden og entusiasmen. Melodiene er veldig viktige for oss, det skal være mulig å synge med. Vi lager musikk for folk som vil ut å treffe hverandre og ha det gøy uavhengig av alder, forteller gutta flerstemt.

Brødrene Håkon, Hogne, Halvard og Herman Rundbergs evangelium heter Kåfjord, hjembygda med den storslåtte naturen som har gitt dem kraft og inspirasjon til å lage musikk som gjenspeiles i bandnavnet.

Bandet holder i disse dager på med neste plate, som er forventet utgitt i starten av 2013. I tillegg til Jon Marius Aareskjold som både produserte den forrige og den kommende plata, har gutta denne gangen hatt med seg Jonas Lie Theis i studio. Jonas spiller til daglig tangenter med bl.a. Madcon og Bertine Zetlitz.
www.violetroad.no
www.facebook.com/violetroad?ref=ts