VRANGFESTIVALENS VRANGFEST og Kick Off m/ MATILDA GRESSBERG + MARIA DUE + CAPTAIN RADIO + FLASHAM

Billetter Kr.100,- i døra fra KL.21.00 – Konsert KL.22.30  FACEBOOK-EVENT
Volum-Festivalen-banner-wVrang-Festivalen-banner-w
«Torsdag 30. og fredag 31. mai får hovedstadspublikummet servert en dobbel kveld med hedmarkskultur på Gamla. Begge kveldene trumfes publikum med artister som hevder seg på grovkornet hedmarksdialekt i lag med de ofte overtallige engelsk-syngende. Begge kveldene er i regien av Hedmarks største musikkfestivaler.

Vrangsfestivalen i Eidskog 28 og 29 juni
skal i år fronte fronte rock og pop med ett bein i Norge og ett i Sverige.
www.facebook.com/pages/Vrangsfestivalen/132264103517355
På den norske siden kommer Sandra Kolstad og ikke minst Eidskogs nye Pop-dronning Matilda Gressberg som og opptrer på dette kick-offet fre 31 mai, nå bare kallt for Vrangfest
Vrangfest
Her kommer og tre andre artister fra årets festival og en special guest.
www.facebook.com/events/318610498266762/

Matilda-Gressberg-wMATILDA GRESSBERG
Til tross for at hun bare er knappe 18 år fremstår Matilda Gressberg allerede som en helstøpt og moden artist.

18 år gamle Matilda har skapt store bølger i hele landet med singelen «When Something Ends» som i sommer ble satt rett inn på P1’s A-liste og P3’s B-liste. Hun ble deretter lansert som en av de første artistene til årets by:Larm, og debutalbumet «A Heart» har motatt gode anmeldelser i hele landet. Utsolgt releasekonsert på Mono i Oslo fikk 5/6 stjerne av Gaffa.com med tagline «Faen, så flink hu her!» og releaseuken ble toppet med en uforglemmelig opptreden i sofaen på Senkveld med Thomas og Harald. Andre single «Unfixable» har nå også tatt opp kampen med forgjengeren, nå som også den er høyt listet på en rekke nasjonale radiokanaler.
www.facebook.com/matildagressberg

Maria-Due-wMARIA DUE
er en helt spesiell mix av begavet poet på flere språk, særegen og sterk komponist og helt unik vokalkunstner, hvor kraften ligger i tilstedeværelse i alle de små detaljene, det rytmiske, diksjonen og emosjonen mer enn i volum og høye toner.

Referansene i Maria Dues musikk går mye til den franske hipster-musikken fra sekstitallet; Birkin, Hardy, Gall, Bardot og Gainsborough. Som sangerinne er hun blitt framstilt som en krysning av Nico og Karen Carpenter med grooven til Mick Jagger.
www.facebook.com/pages/Maria-Due/336415992325

Captain-Radio-wCAPTAIN RADIO
Spacegaze på norsk.

Med album nummer to på vei har mye skjedd siden debuten ”On Your Left, Earth” fra 2011. Engelske tekster er droppet til fordel for hemdarksdialekt og lydbildet og tekstuniverset er ennå mer verdensromorientert enn før. Singelen ”Månen” fra det kommende albumet er tilgjengelig på iTunes, Spotify, Wimp o.l. Med kontrollene godt festet mot hjertet av sola beveger Captain Radio seg mellom Pink Floyd til Seigmen i nærmest vektløs eleganse.
www.facebook.com/pages/Captain-Radio/130930180312044

Flasham-wFLASHAM
Hardt, vakkert, og catchy.
https://www.youtube.com/watch?v=CFGhpuwk0VI
Det unge bandet fra Oslo spiller spennende rock som treffer deg rett i hjertet! Etter å ha spillt sammen i 3 månder ble bandet sendt direkte til Malaysia og deltok i Global Battle der de fikk spille for flere tusen tilskuere og vist seg på Asiatisk TV. Med hardslående, catchy låter og et energisk liveshow er bandet klare for å ta Norge og verden med storm. Foo Fighters, Zeppelin og Audioslave er noen av bandets vide referanser.
www.facebook.com/Flashamband?hc_location=timeline