WINGSUITS + GURO – Indiepoprock-kometer fra bartebyen møter dronningen av trøndersoul

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150 I DØRA KL.21.00                 FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.150
(inkl. Kr.20 billettavgift)
wingsuits-w
WINGSUITS
er et indiepoprock-ish-band fra Trondheim. Lekne gitarriff inspirert av indiepionerer som Two Door Cinema Club og Wombats blandet med en deilig vokal som gir deg assosiasjoner til Coldplay og The Killers. Dette utgjør lydbildet til det som er Trondheims raskest voksende band for øyeblikket.

Til tross for at bandet bare har eksistert i ett år har de spilt flere stappfulle konserter i Trondheim og Bergen, deriblant Hulen og Studentersamfundet. Deres første singel, «Suit Me», har alene fått over 200 000 lytt på Spotify og lå flere uker på lista «Viral Norway top 50».

Konserten på Gamla blir bandets første i hovedstaten og det blir en konsert du vil få med deg. I oktober kom EP´en «Wingsuits» som kan høres her:
SPOTIFY TIDAL I-TUNES  SOUNDCLOUD

”Jeg er mektig imponert over hvor langt bandet har kommet på så kort tid. Dette var en sinnsykt gøy opplevelse, og jeg anbefaler alle og sjekke ut Wingsuits.”
Rustblekka, Knut Paulsen Bjørnstad – Intervju og konsertanmeldelse
FACEBOOK

guro-w
GURO:
Over 7000 kilometer unna soulmusikkens vugge i Memphis, har GURO fra Melhus gitt navn og liv til en ny sjanger: trøndersoul. 16.september slapp hun endelig sitt første album. «Du har mæ» inneholder sju låter som skildrer kjærligheten på godt og vondt, formidlet på GUROs egen dialekt og med hennes særegne blanding av pop, soul og jazz – ispedd en god dose trøndersjel.

Bak artistnavnet GURO står 24 år gamle Guro Marstad fra Melhus i Sør-Trøndelag. Hun er en platedebutant med lang musikalsk erfaring – allerede som 10-åring begynte Guro å skrive sine egne sangbøker. Senere har hun blant annet vært korist på Urørt-vinner Sigurd Julius kritikerroste debutplate, før hun i 2014 valgte å stå på egne bein og satse på prosjektet GURO, som foruten Guro Marstad består av et knippe svært dyktige musikere.

Bandet består av Bjørn Ulvik Blix (gitar), Edvard Helvig(tangenter), Robin Kirknes Andreassen (bass) og Bjørn-Christian Svarstad (trommer). Albumet er spilt inn i Stable Studios i Oslo og er produsert av Leif Johansen (A-ha, Phenomena, Rita Eriksen).
SPOTIFY FACEBOOK