Goldstar Music presenterer: WINTERSLEEP (CA) – Årets største indie-rock eksport fra Canada

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.200 I DØRA FRA KL.20.00         FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven                 
(Kr.175+25 billettavgift)
wintersleep-1
For snart 15 år siden begynte medlemmene av Wintersleep å jobbe frem låter i et heller trist og nedslitt leilighetskompleks i Halifax, Canada. Med vannansamlinger på taket og  overhengende husveltfare grunnet byggtekniske feil levde alikvel både bandet og låtene sitt eget liv der, som «merkelige», fulle av fjerne spøkelser og glemte landskap.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sHazrHS8xXk[/youtube]
Wintersleep er husholdsnavn i sitt hjemland Canada. Juno Award vinnerne har brakt sin særegne sound til publikum på tvers av mange territorier og kontinenter. Vi snakker herlig indierock i gaten til Built To Spill og Band of Horses, om enn enda litt mer rocka og med et litt mørkere uttrykk.

Siden sensommeren 2011 har bandet vært i studio og jobbet frem låtideer med den skotske produsenten Tony Doogan (Belle & Sebastian, Mogwai) og Dave Fridmann (Flaming Lips, Mercury Rev, MGMT) i Tarbox Road Studios i delstaten New York.

Bandet er for tiden ute med sitt sjette album «The Great Detachment» som har blitt veldig godt mottatt i sitt hjemland og er enn av årets mest solgte rockealbum i Canada.
FACEBOOK  WESPOTIFY  INSTAGRAM  TWITTER  YOUTUBE
wintersleep